niski wzrost i Mongoose Fireball 2006.

og
Kontakt:

niski wzrost i Mongoose Fireball 2006.

Post autor: og »

czesc

mam do was prozbe. chciala bym kupic rower do dirtu i troszke streetu i moze czasami jakis zjazd z gorki.

jestem drobna dziewczyna, 160cm wzrostu i nie znam sie za bardzo na sprzecie a u mnie w wiosce niema sklepu gdzie mogla bym sie przymierzyc do jakichs rowerkow. wiec rower moge zamowic tylko przez net. no i mam problem z rozmiarowka, czy taka s-ka mongoosa bedzie na mnie dobra?
http://www.lato.sportzakupy.pl/szczegol ... 4,44,1.htm#
czy raczej bedzie na mnie za duzy ten rower. rowerek chce miec tylko nowy, i wolala bym kupic go w calosci bo z tego co sie orientuje i tak sie nie oplaca skladac nic w tej kasie (max. 2000zl).
a najbardziej bym chciala ten co w linku wyzej. bardzo mi sie podoba i wiem ze wystarczy na moje umiejetnosci. tylko czy bede sie na nim komfortowo czula? bede bardzo wdzieczna za komentarze osob ktore mialy stycznosc z tym rowerkiem, jak sie czuli siedzac na jakim rozmiarze tego rowerku i jaka wysokosc maja.

prosze rozwiejcie moje obawy bo chce rowerek jutro zamawiac.

z gory dzieki
o.g.
Xxsin
moderator
Kontakt:

Post autor: Xxsin »

Jak najbardziej dasz radę ;) rower jest całkiem dobrze złożony i nie będzie na Ciebie za wielki ;)
Spokojnie możesz kupować..
_miCz_
Kontakt:

Post autor: _miCz_ »

Xxsin dolaczam sie do ciebie, powinno byc ok
og spoko ze dziewczyny tez zaczynaja wymiatac w pol na bikach ;)
mar3k
Kontakt:

Post autor: mar3k »

og niezly secik za ta kase. Jak kupisz:> postaraj sie o zrobienie tuningu w duraczu. pozdro
freed
Kontakt:

Post autor: freed »

www.unibike.pl Model underground dirt zone.one , mam i jest świetny.
na początku wymień pedały,(są bez wymiennych pinów) i gripy na przykręcane( normalne ślizgają się) Poczytaj w sprzętowni, same pozytywy.
Były przypadki krzywo pospawanych ram, i ułamanych tylnich mocowań zacisku tarczy. W modelu 2006 wyeliminowano ten problem.
Ride 4 Fun ! Biatch !
skane
Kontakt:

Post autor: skane »

a w jakiej to wiosce mieszkasz?

mam ramke xs mongoosa jest zajebista
http://www.mindistortion.net/iwantyoursoul/?i_am=skan3
Wariot
Kontakt:

Post autor: Wariot »

freed dolanczam sie do tej mysli ale nie przecze ze ten moongoos tez jest fajny
o i tak