Witajcie!!
chciałbym sie zapytać czy ktoś z forumowiczów wie co to jest amor SUNTOUR RUX E...i czy jest wart swojej ceny w opisie amora pisze ze jest on rozwinięciem DURO wersji E..hymmm
oto link: http://allegro.pl/item119947781_sr_sunt ... 2006_.html
jak ktos wie cos o tym amortyzatorze proszę o napisanie....
ja mialem okazje pobawic sie wiekszym bratem Rux tripple
no powiem ze nawet neizle pracuje.. plynny skok.. nie ma co narzekac.. ale mimo wszystko jakos nie mam przekonania do suntoura
a Sunotour rux tripple jest tak samo zrobiony jak rux E?? czy jest zrobione jak w Duro i Duro tripple?? (chyba wszyscy wiedza o co mi chodzi i nie musze tlumaczyc:PP)...??
artur_ja nie chce z nim nic kombinować:/ tylko sie pytam bo wcześniej tego amora nie widziałem i jestem ciekawy jego pracy.....
no to wie ktoś jeszcze cos o tym amorze?
nie chodzi o to :) Poprostu nowa dwupolka za 600 złoty to tak zleksza śmiech na sali, a w tym modelu i w duro triple, ta dodatkowa pólka jest tylko do kozakowania po mieście.
nie wiem jak wy ale ja w moim duro e mam taka sama korone jak zrobili w tym rux czyli kwadratowa, a inni w e maja okragle heh wogole z santurami to jaja sa, ale za 600zl to bym nie kupil tego jednak...
Jeździlem na tym, lepiej chodzi od duro ale dalej to syfek :D nie czyć wogole tłumienia zadnego, znajdź jakiegoś uzywanego DJ za ta kase na lajcie kupic DJ2, 2004. pzdr.