szukam dampera jak w tytule i mam problem :/ jest ten od gianta ac na allegro ale ma 190mm a to zmniejsza mi skok o ok 15mm (mam krossa signa fr) mialem brac foxa vanille od jakiegos kolesia ale leci w Ch*** mial wyslac 3 dni temu a jak pisze z innego gg to mowi ze ma go dalej na sprzedaz heh co moge dostac w tej cenie?? pozdro Konrad
najbardziej zalezy mi na wypowiedziach posiadaczy fulli a nie dragstarow :D moze znacie jakeis strony ze sprzetem bo na allegro nic nie ma :/ na forach tez zostawilem ogloszenia i cisza
agressor tak tak sprezyna do foxa 350zl ;) no moglem kupic foxa vanille za 150zl froger34to ze nie miales doczynienia z damperami i nie jestes na czasie z cenami, jakoscia (zdjecia nic nie mowia o sprzecie)bikerdrozda ciagle szukam i nic nie ma :/ mam zamiar kupic cos lepszego ale juz chce jezdzic a narazie nie bede mial wiecej kasy a co do uzywki burnera to nigdzie nie moge znalezc :/ napisalem ten temat z nadzieja ze ktos mi pomoze cos znalezc a nie bedzie sie wypowiadal na temat "czy damper za 200zl bedzie pozadny" bo odp jest oczywista pozdro
fox vanilla bez regulacji ,ale dobrze wstlumiony i bezawaryjny raczej, naprawde sporo wytrzymuje, jedyne co można za tę kasę brać, przynajmniej będziesz jeżdził anie wciaż grzebal przy zjebanym damperku, a brak regulacji jakoś można przez jakiś czas przeżyć
wiem ale koles ktory sprzedaje ma jakies rozdwojenie jazni heh :D najpierw mowi ze wyslal a jak paczka nie przychodzi to pytam czy ma jeszcze damper na sprzedaz (z innego gg) i mowi ze ma :) trudno chyba trzeba czekac az cos sie pojawi :/ kind shocki maja wade konstrukcyjna (zle wyciety elemet) przez co niszcza sie uszczelki wiec radze sprzedac