demolka na miescie :/
demolka na miescie :/
siema !! to moj pierwszy temet, wiec WITAM WSZYSTKICH> :) dzis wieczorkiem jak zwykle wybralismy sie z barciakiem na rowerek. pojechalismy zwiedzic koszry wojskowe (juz opuszczone) bo dzis byla tam jakas impreza i mozna bylo sie wbijac> no to my myk :) objechalismy caly teran do okola, znalezlismy pare ciekawych miejscowek a na koniec przy wyjezdzie byl fajny murek z ktorego chcialem dropnac sobie na dowidzenei. no wiec smignąlem na niego, a na koncu w bok i spowrotem i mialem wlasnei na poczatku (czyli przejechalem raz i wracalem- ciezko to opisac) zrobic dropa. a patrzylem sie na kolko przednie zeby sie z murku nie zje***c bo co jakis czas bylo zaglebienei - donica - i wtedy bylo waziutki, no ale dalej....
.... no i patrzac na ten murek nie zauwazylem deski wystajacej na wysokosci mojej mordy deska ta byla od takiej konstrukcji : _______________
[] []
[] []
////////////////////////
to chude u gory to jest deska, nawiasy to slupy a ukosniki to murek prostopadly do tego po ktorym jechalem. no i walac w ta deske rozwalilem dwa ceglane-murowane slupki i konstrukcje z desek. a po tym duzo nei myslac rower do gory czapka na leb i w nogi bo goscie z impry nie daleko. mi sie nic nei stalo tylko narazie sie tam nei pokarze.
wiec czekam na opisywanei waszych przypadkow z demolowaniem miasta :)
pozdrawiam wszystkich bikerow
PS. postaram sie o fotki
.... no i patrzac na ten murek nie zauwazylem deski wystajacej na wysokosci mojej mordy deska ta byla od takiej konstrukcji : _______________
[] []
[] []
////////////////////////
to chude u gory to jest deska, nawiasy to slupy a ukosniki to murek prostopadly do tego po ktorym jechalem. no i walac w ta deske rozwalilem dwa ceglane-murowane slupki i konstrukcje z desek. a po tym duzo nei myslac rower do gory czapka na leb i w nogi bo goscie z impry nie daleko. mi sie nic nei stalo tylko narazie sie tam nei pokarze.
wiec czekam na opisywanei waszych przypadkow z demolowaniem miasta :)
pozdrawiam wszystkich bikerow
PS. postaram sie o fotki
BEZOWIAK www.bezowiak.neostrada.pl -nasz klub
ZAPRASZAM! beżowe jasne pełne ;) BJP i FR:]
no trudno jeszcze raz ale jak nei pojdzie to sobie to wyobrazcie,a ja foty zamieszcze
aaa aaa __________________ a aaaa aaa a a aaaaa [] [] a a aaa aaaaaaa aaa aa [] [] aaaaaa aaaaaaaa aaaaaaaa aaaaaaa a ///////////////////////////// a aaaa aaa aa aa
to aaaaa to jako wypelnienie
aaa aaa __________________ a aaaa aaa a a aaaaa [] [] a a aaa aaaaaaa aaa aa [] [] aaaaaa aaaaaaaa aaaaaaaa aaaaaaa a ///////////////////////////// a aaaa aaa aa aa
to aaaaa to jako wypelnienie
BEZOWIAK www.bezowiak.neostrada.pl -nasz klub
Ostatnio wyrwalem z piwnicy siostry JAGUARA made in china, jechale sobie wpatrujac sie w "plynne" dzialanie przerzutek SIS, a tu nagle pierdut- zatrzymalem sie na zdzerzaku mazdu 323 zaparkowanej na chodniku az sie kurna alarm wlaczyl HEHE - tez sie szybko ulotnilem, no niestety 20 min potem przy dropie ze schodow odpadly pedaly (znow siedze na forum) , nie ma na czym smigac.... :(
kiedy te wakacje sie skoncza......
kiedy te wakacje sie skoncza......
Local Swinga-Swinga
-
- Kontakt:
ja ostatnio wpadlem na smietnik :D na szczescie robil go ktos madry bo kosz byl na zawiasie dzieki czemu zrobil "unik"
moj kolega natomiast probowal zrobic cos w stylu abubaki na murku pod pomnikiem zeromskiego na saskiej kepie i urwal jedna plyte. nalozylismy ja miejsce i sie cichutko zmylismy hehe
moj kolega natomiast probowal zrobic cos w stylu abubaki na murku pod pomnikiem zeromskiego na saskiej kepie i urwal jedna plyte. nalozylismy ja miejsce i sie cichutko zmylismy hehe
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
mnie jakas babka potracila. robilem bannego z chodnika(for fuun) i centralnie upadlem na jej maske a ta po hamulcach. Polecialem na jakies 2 metry, caly obolaly i patrze na rower, wszystko ok. no wiec zbieram sie i chce odjezdzac a ta z ryjem ze jej samochod rozwalilem, no i miala racje bo maska miala duze wgniecenie, ale powiedzialem jej, ze mam kilka czesci rozjebanych a moj rower wiecej kosztoje i jak chce to mozemy po gliny dzwonic, i sie zamknela:)
koles kiedys zeskakiwal z murka i wskoczyl pani na maske hihi , pani jakas zakrecona byla bo myslala ze go potracila hihi, wyskoczyla z samochodu z pytankiem czy karetki nie zawolac, ale koles powiedzial ze nie trzeba i rzeby nastepnym razem uwazala bo kogos zabije hehe,
osobiscie kocham zjezdzac w gorach szlakami i slyszec jak ludzie krzycza mordeerrrccccyyyyyyyyy HEHE
osobiscie kocham zjezdzac w gorach szlakami i slyszec jak ludzie krzycza mordeerrrccccyyyyyyyyy HEHE
Local Swinga-Swinga
-
- Kontakt:
a ja rozjebalem typowi lusterko, bo kutasy sie tak ustawily tymi samochodami przy wyjsciu z takiego malego osiedlowego parkingu, ze jak chcialm wyjechac (na rowerze) to sie nie zmiescilem no i tak wyszlo, ze akurat tylko jednemu rozjebalem to lusterko;] wszystko... heh jak na razie;]
http://allegro.pl/show_item.php?item=40319121 licytować;) 1000$ ma być:D