Hopki pod Mostem Grota....WAWA
Hopki pod Mostem Grota....WAWA
No właśnie - widziałem kilka hopek pod mostem GrotaRoweckiego.... ( tzn. nie dokładnie pod mostem tylko pod jedną estakadą doprowadzającą samochody z wisłostrady na most, zresztą ze ścieżki rowerowej nie ma bata żeby nie zuważyć hopek ) Wyglądają całkiem nieźle - przynajmniej do treningu - nie za duże....tylko trochę mało miejsca żeby dospyać kolejne do rytmu. Ale i tak całkiem fajnie.
moses hopy pod mostem sa troszke rozwalone ale nie widzialem zeby kto kolwiek z tarchomina stal z lopata i tam kopal . te hopy zrobione sa z mysla o bmx i bmx-y je kopaly. jest tam kiepska ziemia wiec po zrobieniu szybko osiadaja . jak nie bylo jeszcze dziur to zamiast skakac to przejezdzali i gdy to zobaczyl koles z ekipy wykopal dziury w ktore inni zaczeli wkladac palety i tak hopki sie rozwalily
-
- Kontakt:
te obok stacji benzynowej ?? to nie do konca miejscowka tych kolesi z bemowa bo pierwsza hopa zostala zbudowana przez Rasta bandite i kumpli pozniej ja tez tam przyjechalem i tez troche kopalem powiekszalismy nasza hope stopniowo az przyjechali goscie z bemowa i zaczeli robic pseudo tor i jakimis dziwnymi profilami a pozniej przyjechal goracy i jego kumple i zaczeli budowac dwa male stoliki a obok ten wiekszy nei skonczonny stolik
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
I TAK POWSTAŁ CHOCAPIC!!! Czyli kompletne nic. Miejscoowa fajna ale zwaliły sie na nią 3 ekipy a teraz już tam chyba nikt nic nie robi. Wcześniej to jak jechałem do wawy wybicia były inne i były stoliki a jak wracałem to już były podwójne chopy z kompletnie zwalonym (jak dla mnie) wybiciem :/ a teraz to powoli sie degraduje. Bikerzy możę byście sie spróbowali dogadać bo naprawde miejscoowa zajefajna, gigantycznemu stolikowi jush nie wiele brakuje do końca. Please! dajcie znać a wpadne i pomoge :P
Pozdro 4 @ll
Pozdro 4 @ll
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=12452
-
- Kontakt:
[quote="KFP"]pasqd - czy wysokich to nie powiedział bym, no chyba że ktoś tam coś wykopał jutro podskocze oblukać bo mam kawałek od domu tam[/quote]
Widzialem je z okna autobusu i prezentowaly sie calkiem fajnie. Dosyc wysokie ze sporym nachyleniem najazdu. W weekend podjade i przekonam sie na wlasnej skorze, bo nareszcie plecy przestaly mnie bolec :)
Widzialem je z okna autobusu i prezentowaly sie calkiem fajnie. Dosyc wysokie ze sporym nachyleniem najazdu. W weekend podjade i przekonam sie na wlasnej skorze, bo nareszcie plecy przestaly mnie bolec :)
www.mushroomhead.prv.pl
.::GG[4839750]::.
.::GG[4839750]::.
Hmmm...to ja jeszcze wiem o czwartej ekipie...może najmniej hardcorowej z mojej okolicy, sam jeszcze z nimi tam nie byłem poskakać, ale wkrótce pojadę.
Wiem, że chłopaki poprawiali trochę to co tam było zrobione.....czyli cztery ekipy w każdej powiedzmy po 5 osób to daje 20 pomysłów na hopki:):):) No ale jakoś jest, poza tym tak jak mówiłem, narazie można tam poćwiczyć - więc proszę tych co mają się dorwać do tych hop - nie rozbudowujcie ich za bardzo co by były też dla początkujących:):) A stolik rzeczywiście robi się duży...tylko chyba trochę zarósł:)
Wiem, że chłopaki poprawiali trochę to co tam było zrobione.....czyli cztery ekipy w każdej powiedzmy po 5 osób to daje 20 pomysłów na hopki:):):) No ale jakoś jest, poza tym tak jak mówiłem, narazie można tam poćwiczyć - więc proszę tych co mają się dorwać do tych hop - nie rozbudowujcie ich za bardzo co by były też dla początkujących:):) A stolik rzeczywiście robi się duży...tylko chyba trochę zarósł:)
-
- Kontakt:
pasqd - byłem dzisiaj pod mostem, nic się nie zmieniło odkąd most stoi tamto było i nadal jest takie samo
tzn, 1 malutki stolik który nieźle wgniata w wybisie a szybko go pokonać nie da rady bo za mały i za krótki
dalej prosta i mała hopka tego typu __/\__
coś jak przeszkoda do przejechania (łyknięcia) bo lądowania nie ma (płasko), i dalej znowu trza kręciś i jedna większa hopa (ładku profil wybijający) i małe lądowanie dalej które już dawno dawno z kumplem robiłem i przydało by się wieksze dalej (ale nie ma chętnech do pracy)
myślałem że coś nowego ktoś zrobił ale nie :/ ogółnie to spoko miejscówka jak się gdzieś jedzie tamtędy to można se zrobić ze 2 przejazdy
tzn, 1 malutki stolik który nieźle wgniata w wybisie a szybko go pokonać nie da rady bo za mały i za krótki
dalej prosta i mała hopka tego typu __/\__
coś jak przeszkoda do przejechania (łyknięcia) bo lądowania nie ma (płasko), i dalej znowu trza kręciś i jedna większa hopa (ładku profil wybijający) i małe lądowanie dalej które już dawno dawno z kumplem robiłem i przydało by się wieksze dalej (ale nie ma chętnech do pracy)
myślałem że coś nowego ktoś zrobił ale nie :/ ogółnie to spoko miejscówka jak się gdzieś jedzie tamtędy to można se zrobić ze 2 przejazdy
Byłem dzisiaj na tych hopach, skoczyłem sobie parę razy....na razie bez żadnych ekscesów w locie, bo jak mówiłem jestem początkujący....a potem jakoś koło Dworca Gdańskiego się znaleźliśmy....taaaka duża hopa tam jest, z taaakim pionowym wybiciem:) I tak sobie myślałem czy by nie spróbować....ale to chyba jednak głupi pomysł....najpierw potrenować na czymś małym, a dopiero potem rzucić się na głęboką wodę:)