Siemka mam dylemat miedzy piastami tych 2 firm z roku 2006. Chodzi mi dokladniej o wersje:
- Da Bomb hs-r10 tył 32 otw.
- Da Bomb hs-f20 przód 32 otw.
a
- Ns Roller qr20 przód 32 otw.
- Ns Coaster tył 32 otw.
Napiszcie co o nich sadzicie jak sie jezdzi itd. Dziekuje z gory za odpowiedzi xD
Pozdro :]
Ns Roller qr20 przód 32 otw - kumpel jezdzil na takiej i po jakims czasie złapała lekkie luzy. Teraz zmienił na Da Bomb hs-f20 przód i jak narazie spisuje sie zajebiscie ;)
mam da bomba na tyle i powiem ci ze to jest inwestycja raz na dlugi czas.zero uszkodzen luzów.najpierw maiłem piaste na szpilke i było dobrze,teraz mam piaste na sroby z 14 mm z przebita oska 10 i jest jeszcze lepiej.w nsa'ch słyszalem ze padaja łozyska al mi sie osobiscie wydaje całkiem dobry.jak masz dobra okazje to kupuj da bomba a jaknie to i ns styknie.takie moje zdanie
Bierz DaBomba :) Mam z przodu na ośkę tyle że na 36 otworów, nic sie z nia nie dzieje (jeżdze na niej 1 sezon) super się kręci i zajedwabiście wygląda :) Pzdr.
koles ma ns z przodu ale na zwykla os... przywalil dzwona w latarnie po dropie i mamu pel na maksa a z piasta nic sie nie stalo, wiec chyba nie jest tak zle...
http://tnij.org/dcpitbull
fast enough to get there, slow enough to feel here... bike
koles ktorego ja znam ma ns katuje go ostro i jeszcze luzow nie zpapal .. narazie piasta spisuje sie wzorowo. Ja teraz bede wyuminial piaste ale ja juz wezme cos drozszego tak na wszelki wypadek :D