Witam
A więc składam Sobie kółeczko na tył i mam problem którą obręcz wybrać w tej samej grupie cenowej a więc:
Mavic EX325
czy
Sun Rims Double Track ?
A i żeby wszystko załatwić w jednym temacie to czy dobrze robie wybierając NS Coaster za piaste :PP
mavic to obrecz dla kogos kto wie czego chce :) tak pozatym oczywiscie ze mavic ;p jak paista to woodman bill extrem cze jak to sie pisze :) ja miaelm ex 823 i ta paiste + dobry naciag kolo bylo super sztywne :) a piasta kurewsko mocna na maxa a i os to 12 mm ale zfrezowane tak ze wchodzi do zwyklych ram :PP takie moje zdanie
kup sobie double tracka ale spawanego wydasz troche więcej niż za zwykłego łączonego ale ci się opłaci co do mawików to nie wiem nie miałem to nie polecam pozdro
Raz chyba miałem centrowane tylnie koło ale patrząc na to że miaęłm glebe na 10 metrowej chopie to chyba każda obręcz by sie zgieła a DT tylko lekko sie skrzywił :D Pozdro
Mam mavica ex325 i jest miodzio :) wahalem sie czy wybrac maviczka czy double tracka i jestem zadowolony z wyboru :) i nie zwracam tak uwagi na siebie tymi lansowymi naklejkami :P