chyba mu się tam linki troche polątały ale faktycznie rowerek brzydki ale może śmiga jak mażenie wątpie i nie lubie rowerków z takimi rozwiązaniami korby 100000 razy bardziej podoba mi się zwykła korb a nie jakies chińskie technologie
Wiecie co jakbym miał mieć takiego brzydala za 23000 euro to napewno bym nie narzekał........no ale sprzedał bym i se kupił jakiego foesa albo intense:). No ale potwór jest i napewno wybitnie sie nim jeździ aaa i waży 28kg!!!!!!
Zawsze piszecie że wygląd roweru sie nie liczy. Jak bym miał takiego sprzęta to też bym go spylił bo mi taki nie potrzebny i kupił sobie jakiegoś wypas sztywniaka i poloneza : DD
ale to jet rower którym nie należy zachwycać:P....kurna zrobić rower łądny i zarazem piekielnie mocny??!! raczej sie nie da....uroda szkodzi funkcjonalności:P a co wyglądu to kurna ja nie rozumiem jak można patrzeć na wygląd rowerka.......nie no jak zamiast jeździć sie stoi i sie gapi na swoje dzieło sztuki to tak:P ja tam nie uważam że wygląd jest dobrym kryterium przy ocenie rowerka czy części...to ci ma służyć a nie sprawiać by ci pała stała:P