Bedzie ktos jezdzic w te dni i wkreci mnie w towarzystwo tutejszych bikerow (jestem nowy w Krk)? Obecnie mieszkam na ruczaju, moze ktos tez jest jezdzacy z tych okolic??
Napisalby mi ktos swoj nr kom na pw to jak bym mogl isc to bym sie odezwal i jakos gdzies bysmy sie umowili.
Ja z chęcią sie przejadę, niemniej też jestem nowy :) - jakby pisz na moje gg 5027611, mam wolny czas 7,8, ewentualnie jutro ale mam czas wolny do 15-tej
też mieszkam na ruczaju, jest tu paru jezdzacych gości...jak coś to pytaj na priv to sie jakoś ustawimy albo szukac gościa na czarnym DM DH 1.0 z Heńkiem...naprweno oprowadzimy po wszystkich znanych miejscowkach w krk
dzis juz sobie pojezdzilem troche i poznalem kilka osob i owszem w wolskim miejscowka super ale moze ktos gdzies cos na jakis dircik by sie smignal kiedys cos ?? ale taki czysty dirt ze wybicie konczy sie prawie pionowo i wybija na jakies 1m-3m w gore a chopa ma dlugosc max te 8 metrow ? znajdzie sie w krk takie cudenko ??
Poza dual-em, to ja w inny dzień zapraszam do trupiego lasu - jest dirt mniej wiecej taki jak Chcesz :D i troche rzeczy do latania.... ok 25 minut jazdy z ruczaju -ale to dopiero w przyszłym tyg :) ... tylko tym razem trzeba się trzymać grupą mocniej, bo troche się wczoraj pogubiliśmy ... zresztą w Trupim i tak nie ma się gdzie zgubić <lol>
Pozdro!
WWW.WFSPORT.PL
http://tiny.pl/bcjf - rowery na 2009...
od niedawna w krakowie siedze wiec chcialbym sie wkrecic w ludzi i miejscowki tutejsze :) pomoze ktos?Piatek, sobota, niedziela moge jezdzic :) chcialbym tez ta traske "łopata" w lasku wolskim poznac.Moje gg 2578212 pozdro 682