Witam, jestem nowy na tym forum mam rowerek na Cocaine 14' i amortyzatorze RST Gila t5 (shittt) koła jakieś daremne ;) już wypadły 3 szprychy. Więc mam do was pytanie jakie by zakupić obręcze do 100 zł pod hamulce v-brake?
blizzardy sa tylko do tarcz wg producenta, na twoim miejscu kupilbym dartmoor crushaderr czy jakos tak, muj qumpel ma i sie sprawuje, ale ciezko juz w ogole z obreczami dartmoora bo koniec sezonu i wszystko zeszlo :/
kamilrybnik za 100 zł chcesz komplet czy jedna sztuke .... bo komplet to bedzie trudno lepiej dozbieraj troche .... A kazda obrecz mozna miec pod tarcze .....
Kolego :)
Sprzedaje kolo przod na obreczy dm24 i piascie dobrej lepszej niz novatec. Szprychy soildne Cnspoke. Wszystko jest czarne wiec bardzo ladnie wyglada :)
cena 150 zł :) Opyla sie moim zdaniem
ja bym dolozyl ze 20 ziko i kupil 2x stars cirkle ;> na allegro poszukaj bo to imitacja dx32 i blizzarda pewno troche slabsza jakosciowo ale mysle ze jak na poczatek to wystarczy ;]
mam do sprzedania dobra obrecz , duncon mx8 , na piascie grimeca i szprychach chempionach czarnych , obrecz jest oszlifowana wiec dziala pod v-ki ,piasta jest pod tarcze ale to Ci sie na przyszlosc przyda hehe, sprzedam cale kolo za 100zlotych , not69@interia.pl