Kupowanie rowera z Niemiec
Kupowanie rowera z Niemiec
Witam mam pytanie czy ktos kupowal jakies czesci rower z niemiec wysylkowo? Bo bede mial wiecej kasy niz myslalem i zamierzam kupic zamiast ac reigna 3 tyle ze w polsce sa troche durne ceny, nie ma obnizek jako tako posezonowych na reigny. W angli rower jest najdrozszy w Europie. A w niemczech najtaniej 400 euro upustu. Wiec jak ktos cos wie to prosze o kontakt albo o opinie o tym pomysle.
Ja kupowalem 3 x z Niemiec. Nie bylo najmniejszych problemow. 2 rowery przywiezli mi znajomi ktorzy tam mieszkaja i zalatwilem to przez nich. Jeden przyslal mi Niemiec. W Niemczech generalnie jest dosyc drogo, czasem fakt mozna kupic cos taniej ale to przypadki. Gianty akurat tam sa w miare tanie... Co do przecen to masz racje. Tak jak u nas np Skiteam schodzi z bardzo z ceny z modelami sprzed 2 lat tak tam mozna kupic rower tegoroczny czy zeszloroczny. Niemcy slyna z tego ze maja naprawde niezle wyprzedaze.
n0 ridE n0 fUN