Streetride i SR Suntour Duro
Streetride i SR Suntour Duro
Czytałem inne wypowiedzi na temat tego amora ale nie wiele zrozumiałem i doczytałem tez niebardo bo mnie oczy bola =(
no wiec do streetu ten amorek ? nie spadam 5m na płaskie takie wysokoscie jakies skocznie troche hopek skateparki no i murki ogólnie streetride ale czy ten amor spasi waze ok 89 moze mniej moze wiecej nie wiem :/
amor do streetlegala mam widelec dabomba którego bede sprzedawał widelec jest smigany od czerwca no widelec dabomba wiecej info bedize pozniej ale mowice mi o tym amorze bez jakis podtekstów ze juz posty były bo nie umeim wyciagnac wniosków z tego wiec prosze info o tym amorze do streetu
no wiec do streetu ten amorek ? nie spadam 5m na płaskie takie wysokoscie jakies skocznie troche hopek skateparki no i murki ogólnie streetride ale czy ten amor spasi waze ok 89 moze mniej moze wiecej nie wiem :/
amor do streetlegala mam widelec dabomba którego bede sprzedawał widelec jest smigany od czerwca no widelec dabomba wiecej info bedize pozniej ale mowice mi o tym amorze bez jakis podtekstów ze juz posty były bo nie umeim wyciagnac wniosków z tego wiec prosze info o tym amorze do streetu
.................................. nic :/
Jak do streetu to sporo lepszy będzie ns'04. Ja go wyrwałem za niecałe 350 zeta i jest nawet bardziej niż spoko. Jeśli rzeczywiście jeździsz street i praca za bardzo Cie nie obchodzi to gites. Jak by Ci sie coś odmieniło to zawsze możęsz go stuningować :] Mi to zajęło całe 5 minut. A co do Duro to jeszcze na nim nie śmigałem więc dużo nie pomoge.
Pozdro 4 @ll
Pozdro 4 @ll
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=12452
-
- Lokalizacja: Polska stolica :/ muzyki tanecznej (disco polo) => Radom
- Kontakt:
Dex: ja mam tego suntoura xcp 75 lo czy jakos tak:P nie wiem dokladnie jak to sie pisze, amorek jest zalozony do a ganga pm 14" i po 2-3 tygodniach jazdy (bo dopiero niedawno zlozylem bike'a) chodzi dobrze :) skakalem juz troche po schodkach jakies tam male skocznie hopki takie rozne bajery :) na razie luzow nie ma ani nic tylko troche brud sie pojawia na goleniach :P ale ogolnie to jak na razie jest ok :)
na poczatku amorek jest dosyc twardy, ale wczoraj katowalem go caly dzien i chodzi coraz lepiej, wkoncu zaczyna powoli wylapywac male nierownosci, im dluzej sie jezdzi tym jego praca jest czulsza . Narazie maksymalnie ugial mi sie ok 9.5cm przy skoku z 1.5m schodkow z tym ze byl wtedy ustawiony na "twardo". Z 5 osob przejechalo sie na moim biku i twierdza wlasnie ze amorek chodzi jak DJ3, tylko ze zbyt mocno tlumi, ale to z czasem sie popwari samo (wkoncu trzeba przejechac 500km zeby sie dotarl). Ogolnie jestem bardzo zadolowony.Tojest amor do katowania i nie jest stworzony do tego zeby wylapywal ziarenka piasku, odwdziecza sie za to tym, ze jak robi sie dropy czy stair gapy to rece nic nie odczuwaja wlasciwie i nie dostanie zaraz luzow jak jakis amorek do XC. Wyglada bardzo solidnie, a korona ma pod spodem sporo materialu, wiec na slaba tylko pozornie wyglada, no i te golenie 32mm:D, robia wrazenie. Oprocz tego fajnie podnosi glowke ramki i wkoncu moj rowerek ma normalna geometrie. Amorek jak na ta cene jest zajefajny, nie trzeba obawiac sie tak jak to czesto bywa rzy amorkach do XC czy przy tym skoku cos peknie w amorze czy dopiero jutro:D (oczywiscie wszystko peka, ale .....:P ). Za 480 zl niczego lepszego na rynku nie ma i basta! :P
ja swego czasu jezdzilem w streecie i posiadalem do tego gile t4 89 mm i bylo idealnie. Poki nie skonczylem z streetem pamietam ze na 70 cm wybijalem sie spokojnie. Rownie dobrze amortyzowal ladowania ze schodkow ale wiadomo powszechnie ze amory rst nie sa do takich zastosowan ale - tyle co moj amor wytrzymal to az sam sie zdziwilem jak duzo i jeszcze jezdzi.
Hardcore rulez!
gg: 846952
gg: 846952