Wlasnie zakupilem nowa rame
I ja nie mam wystarczajacych umiejetnosci aby sam ja przelozyc i mam pytanie ile to moze kosztowac
i szukam jakiegops utrzciwego bikera z krk ktory mi w tym pomoze.
oj to zalezy.... byc moze trzeba bedzie wymienic kilka czesci... np suport, pancerze itp itp..... jakby wsszytko pasiło to z 30 zł max mysle... wkoncu to malo roboty :]
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=9975294 rower na czesci !
yasiuuui przynajmniej bedzie mial oryginalny rower :D.
daj yasiowi,ale pod warunkiem ze da Ci na pismie ze daje gwarancje na pol roku na to zlozenie :D.
zartuje oczywiscie...
Jak nie masz umiejętności, wiesz jak rower wygląda, nie pomylisz sie tak jak piotrex :P Co może sie pasować to sztyca, suport, no i trzeba będzie troche pokombinować z podkładkami pod mostek, albo i nie będzie trzeba :>
moim zdaneim dasz rade samza kase sobie kupisc klucze zamiast placic komus za to no i sie nauczysz bynajmniej w koncu i tak kiedys bedziesz sie musiał tego nauczyc. Tylko pamietaj rob wszystko z głową na karku =)
tylko nie polecam Ci sie śpieszyć przy zakładaniu poczególnych podzespołów a w szczególności z suportem... z niczym sie nie śpiesz. i myśl zanim cos zrobisz.
suportu lepiej sam nie wkręcaj, postaw koledze browara i niech on ci to zrobi. reszta to juz puzle..
Nawet jak nie masz narzędzi to możesz pożyczyć. A jak naprawdę nie wiesz jak zrobić całą akcję to i tak możesz to zrobić dobrze. Tylko przekladaj elementy po kolei dokładnie obserwując i analizując co jak jest złożone, wtedy nie ma szans na pomyłkę...
Serwisuję repliki ASG. DOBRZE serwisuję ;-) .
GG:8899894
dokladnie - ja nie przekladalem ramy - ale pewnoscia dal bym rade - to nie jest trudne :D wystarczy pomyslec a to nie boli, dasz rade, chyba że roweru na oczy nie widziales albo probojesz wlozyc widel 1 1/8 do glowki 1 :D bo takich "specow" juz widzialem ;] :D ale powinno Ci pójść ok :D pozdro