daje posta poniewaz chce nawioznac kontakt z gosciem kturemu sprzedalem kolo i amora- JUNIORA T..dalem mu kolo wraz z tarczom od hayesa i obiecal sie skontaktowac i przeslac mi tarcze jako iz nie posiadalem kluczy potrzebnyh do odkrencenia tarczy..
kolo był hyba z poznania i jezdzil na a zonie-jak go ktos kojarzy nieh mi poda jego numer telefonu abym mógł sie z nim skontaktowac :)
bylo by milo odzyskac tarcze zpowrotem:)
jak by co moja komura 507366182.......
pozdro i dzieki za uwage:)
Stinky ...nie jest tak ... w calej polsce sa pazerni jak i sa tez uczciwi ... na cale szczescie jeszcze tych uczciwych jest wiecej :-)
Ale na to nie zwracamy uwagi :-( bo to co dobre to normalne a zauwazamy tylko zle ... Kazdy powinien patrzyc na to co sam robi i byc uczciwy w stosunku do siebie a wtedy byloby ok ...
A najlepiej i najlatwiej mowic ze Polacy to ciule i alkoholicy ... i nic z tym nie robic ... to tak samo jak nie chodzic na wybory bo i tak wygraja ciule a potem bluzgac jaki to mamy rzad :-) HEH jakie porownanie :-)
Musimy zaczynac zmiany od nas samych a potem wymagac od innych
I mam nadzieje ze tarcza wroci:-) Ale moze wyjdzie ze jestem naiwny :-)
Ale tez trzeba dbac o swoje... ja bym nie majac torxa smigal do sklepu zeby odkrecili :-) zeby nie robic takich akcji
aleluja :)
dało rade..odezwał sie sam zadzwonił..wielkie thx dla tego pana za kontakt..ludziska z poznania miłe som i porzondne!!!ot co..........
tak wienc udało sie:)
dzieki wszystkim za uwage;p