[Lublin] Nie ma z kim pojeździć.

Nerwus
Kontakt:

[Lublin] Nie ma z kim pojeździć.

Post autor: Nerwus »

Nie ma z kim śmigać za bardzo! Może ktoś chętny? Osobiście preferuje jakieś dropy itd.. jest ktoś taki w Lbn kto preferuje to co ja??
Magic
Kontakt:

Post autor: Magic »

Dropów raczej w Lbn nie ma ;P
a ogólnie to tak jest że na wiosne często ktoś śmiga, w wakacje codziennie, a jesienią nikt :/
napisz temat na forum BikeAction - tam jest więcej ludzi stąd, może kogoś znajdziesz ;]
Ride to die... oby jak najdłużej...
www.ldsc.yoyo.pl
Nerwus
Kontakt:

Oj wiadomo, że w LBN dropów z prawdziwego zdarzenia nie ma, ale zawsze można coś zastępczego znaleść. No i są górki czechowskie, ale ja tam nie jeżdze :P Myślałem bardziej by zebrać kilka osób i np. wyjechać gdzieś za LBN np. niedaleko nałęczowa jest dużo stromizn różnych, wiec pewnie coś by się znalazło. No nic, dzięki za rade! Pzdr!
SeraaX
moderator
Kontakt:

Post autor: SeraaX »

no jedynie górki czechowskie
i sporo fajnych stairgapów, mniejszych i większych:) najbardziej lubię schody po obu stronach kładki nad Filaretów, w okolicy lodowiska
A co do jazdy: ja jeździłem jeszcze jakiś tydzień temu ale kontuzja kostki (mam nadzieje,że sie bez pomocy chirurga obejdzie;] )skłoniła mnie do wcześniejszego rozebrania roweru i wymiany ramy na nową.miałem to robić w zimie, ale i tak teraz rower stoi a mnie napier... noga...;]
na wiosnę chętnie się ustawię, bo też zazwyczaj jeżdżę sam.
BTW: gdzie jest ten drop:
http://www.pinkbike.com/photo/130517/??
i cały ten "krasztrack"
http://www.pinkbike.com/photo/120330/
http://www.pinkbike.com/photo/120331/
http://www.pinkbike.com/photo/118310/
http://www.pinkbike.com/photo/118303/
bo niedawno jakieś foty zobaczyłem.
To gdzieś w okolicach górek, czy gdzieś indziej?
Nerwus
Kontakt:

Oo no to jak złożysz bike'a ew. jakby coś to pisz na gg: 6755501. A co do tego dropa to wydaje mi się po krajobrazie, że to gdzieś niedaleko górek czechowskich, może gdzieś za torem do motocrossu, nie wiem szczerze mówiąć, nie widziałem tego wcześniej, mogę tylko zgadywać, ale fajne fajne, sprawdziłbym się na tym :D ;]
sun.
Kontakt:

Post autor: sun. »

Krasz nie funkcjonuje, w lesue na gc masz hipa step upy dwa, dropa 4m z czyms na ulce wychodzacego step downa jakies 2.5 i jakies mniejsze dropy, 3 pseudo krotkie traski masz, dirt, na dubie sam dirt, na slawinku nie ma nic. Drop z pierwszej foty nie funkcjonuje i wyglada troszke inaczej jak na focie,ale jest to przy torze mx.pozdro600
www.lostinmedia.pl
www.tapeclothing.com
Nerwus
Kontakt:

sun. nikt tam nie bedzie miał przeciwko jakbym przyjechał sobie pojeździć na górki?
Bo ja raczej nie znam tam nikogo kto tam jeździ. Chciałbym sobie zobaczyć co tam jest i pojeździć jeśli bedzie mi odpowiadało.
SeraaX
moderator
Kontakt:

Post autor: SeraaX »

hmm, a czemu przestał funkcjonować?
bo w sumie drop i miejsce fajne. A gdy wpaść z łopatą i poświęcić trochę czasu to da się coś z tego zrobić??:)
jak będę miał złożony rower i w miarę sprawną nogę to muszę się tram wybrać, tak z ciekawości chociażby:)
Bardzo lubię jeździć na górkach, ale za tor nigdy się nie wybierałem, bo myślałem że tam nic nie ma/nie było.
Derekus
Kontakt:

Post autor: Derekus »

Kolego Nerwus mozesz wpadac do Chełma, w ostatnia sobote bylo od was paru gosci i calkiem milo sie jezdzilo . Nie wiem czy ich znasz ale jezdzili na akicie + drop off i dragstarze + drop off triple.
Zapraszam :)
www.fr-chelm.yoyo.pl
Nerwus
Kontakt:

:] Widze, że ludzie z poza mojego rodzimego miasta są chyba bardziej gościnni ;)Derekus Dzięki za zaproszenie, teraz już zimno, ale jak będzie troche cieplej chętnie bym przyjechał ;] Jakby co to dam znać na forum albo napisze PM'a ;] Pozdro!
Miturak
Kontakt:

Post autor: Miturak »

no w styczniu będę miał gotowy rowerek więc w dircie i stecie mogę z tobą pojeździć pozdro :D
http://www.pinkbike.com/photo/993218/
Nerwus
Kontakt:

Miturak No ja raczej nie jeżdze ani w streecie ani w dircie, zresztą ciężko mi by było na fullu :P ale można kiedyś pojechać na górki czy coś chętnie bym zobaczył sobie jak się lata hopy dirtowe bo właściwie nie miałem okazji poskakać. :]
Magic
Kontakt:

Nerwusjak coś to ja moge na górkach pośmigać, ale dopiero na wiosne... :/ albo jakoś w zimie, bo jak jest mokro to tam na GC straszny syf sie robi... ;/
www.ldsc.yoyo.pl
Nerwus
Kontakt:

Magic No okej, jakby coś to piszcie na gg: 6755501

Jeszcze coś mi się przypomniało, czemu nikt nie jeździ tam na czubach na przeciwko stadniny? Ostatnio obok przejeżdzałem, to tam są jakieś hopki jeszcze, zarośnięte ale są, tylko czemu nikt tam nie jeździ??
suchy89
Kontakt:

Post autor: suchy89 »

Ja chętnie pojeździłbym z kimś kto, tak jak ja, dopiero zaczyna prawdziwą przygodę z dirt/street. Można by coś wspólnie zbudować i potrenować. A tak wogóle to WESOŁYCH ŚWIĄT i SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU.
Fikoł
Kontakt:

Post autor: Fikoł »

siemka. ktos napisal ze na slawinku nic nie ma... otoz jest... tylko pokitrane wszystko w lesie i zaniedbane bo daleko. jeszcze w pazdzierniku tam kicalismy:) pozdr.
Magic
Kontakt:

Fikołjeśli mysle o tym samym lesie co ty to do jazdy nadaje sie tylko jeden stolik, a to raczej za mało... :P
Tak btw to na czym śmigasz?? bo mozliwe że Cie tam spotkałem raz w lesie... ;]

Edit: literówka :P
www.ldsc.yoyo.pl
Fikoł
Kontakt:

Post autor: Fikoł »

Mało czy małe?:)A btw to na czerwonym dragu16" z duro.
Magic
Kontakt:

Fikołjak na dragu śmigasz to nie ciebie spotkalem... ;p
a wogole to jak pogoda jest dobra to ja tam w lesie jezdze jak tylko znajde troche czasu :D bo na GC mi sie nie chce jechac nigdy... x]
www.ldsc.yoyo.pl
ODPOWIEDZ