glosniki do kompa ktore ?
glosniki do kompa ktore ?
Logitech X530 za 240 zl czy Creative T6060 za 215 zl ? opinie rozne co wy myslicie
www.mm-foto.pl
o Creative'ach krążą opinie że subwoofer jest kiepski... tzn. potrafi buczeć przy większej głośności. Tego modelu nie spotkałem u nikogo więc nie potwierdze...
Logitechy widziałem "w akcji" - bardzo dobra jakość dźwięku, w sumie nie mam żadnych zastrzeżeń ;] Ja bym na twoim miejscu brał Logitechy X530 :D (sam miałem takie kupić ale kasy zabrakło... :( )
Logitechy widziałem "w akcji" - bardzo dobra jakość dźwięku, w sumie nie mam żadnych zastrzeżeń ;] Ja bym na twoim miejscu brał Logitechy X530 :D (sam miałem takie kupić ale kasy zabrakło... :( )
Ride to die... oby jak najdłużej...
www.ldsc.yoyo.pl
www.ldsc.yoyo.pl
Magic dupa tam :P znajomy ma te logi i sa z dupy Creative zawsze będzie lepszy na tym polu jak dla mnie. Tam jest napakowane tyle plastiku tądetnie świcącego się i w dodatku łatwo się rysuje... Creativy są gut w dodatku mają wiekszą moc do tego ładny design... i niezłe pole do tunningu suba [można z niego ładnie wycisnąć] miękkie basy i można by sie rozpisywać.
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=2071386 SPRZEDAM !
GG:1560098
GG:1560098
aha no wlasnie co do creativa to na ten sub marudzili ze przy glosniejszym sluchaniu buczy ale w sumie rzadko kiedy glosno slucham wiec pikus niby ;] , ma tez pilota chocia zna kablu ale zawsze cos
no nic moze ktos jeszcze cos doda i jutro ide bracje ;]
aha pytanie warto kupic jak karte muzyczna sb audigy po 80-90 zl bo mam na plycie jakies gowno zinetrgrowane i ponoc taki sobie efekt i przy karcie jest o wiele lepiej , warto bulic za karte ?
no nic moze ktos jeszcze cos doda i jutro ide bracje ;]
aha pytanie warto kupic jak karte muzyczna sb audigy po 80-90 zl bo mam na plycie jakies gowno zinetrgrowane i ponoc taki sobie efekt i przy karcie jest o wiele lepiej , warto bulic za karte ?
www.mm-foto.pl
Jak Ci zależy na dżwieku to bierz logitecha, a co do kolegi"Jozan" to jak narazie to logitech bije creativa i to od bardzo dawna. Tu masz te Logitechy http://mykomp.eclipse.com.pl/my,komp,st ... d,275.html A wogole jak kupujesz za taka kwote to lepiej sobie kup 2.1 bo to 5.1 i tak nic ci nie da przy tej klasie glosnikow. I jeszcze jedna uwaga, jak sluchamy duzo muzy z kompa to grafika tylko ATI bo NVIDIA powoduje trzaski :) nie wiem jak to do konca jest ale tak jest. Zapraszam na www.mykomp.pl
nie no ja melomane nie jestem az takim :D wic karte j akas tania wezme i styknie a glosniki coz duuuzo osob stwierdzilo ze jednak lepszy ogolny efekt daja nawet takie 5,1 niz 2,1 bo za taka kase dobrych 2,1 tez za bardzo nie kupie mi tak to styknie na moje potrzeby i chyba jednak kupie logitecha a muzyczna pozniej jak kase dostane bo to prezent ma byc i poki co sam bule za swoj prezent ;] dzieki za info
a grafie mam nvidie i jej nie zmienie raczej ;]
a grafie mam nvidie i jej nie zmienie raczej ;]
www.mm-foto.pl
ten creative to jakis nowy model... moze ten pilot jest na dluzszym kablu niz poprzednio jesli nie to mozna uzac ze pilota nie ma.
jesli nie zmienili go to jest to sprzet porownywalny z logitehem, najlepiej poczytaj opinie na komputroniku.
logitech ma dla mnie 1 wade otóz przy niektorych instalacjach elektryczych potrafi strzelać przy odpalaniu sie lodówki lub innych urzadzen elektrycznych, przy spadku napiecia itp
Lecz i tak jestem z niego zadowolony jak pod zintegrowana 5.1 to naprawde robi zadowalajace mnie cisnienie akustyczne :)
jesli nie zmienili go to jest to sprzet porownywalny z logitehem, najlepiej poczytaj opinie na komputroniku.
logitech ma dla mnie 1 wade otóz przy niektorych instalacjach elektryczych potrafi strzelać przy odpalaniu sie lodówki lub innych urzadzen elektrycznych, przy spadku napiecia itp
Lecz i tak jestem z niego zadowolony jak pod zintegrowana 5.1 to naprawde robi zadowalajace mnie cisnienie akustyczne :)
[s]
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
:) dobry wybor, sluchaj kogos kto ma do czynienia z takim i innym sprzetem na codzien a muzyka to podstawa jego zycia ;p. Jak juz je bedziesz mial to podziel sie wrazeniami na www.mykomp.pl . To milych wrazen muzycznych :)
O rzeczach które kręcą światem: www.mykomp.pl