ramki iron horse
-
- Kontakt:
ramki iron horse
elo elo jeste kumplem michała (freedownhill'a) i chciałbym sie zorientować ile mogą kosztować ramy marki iron horse, ściągnąłem cennik ze strony producenta ale tam nie ma w ogóle cen tylko same rowery i pare ramek szukałem w eterze (internecie, kumplach i sklepach) a tam cisza nawet w sklepach jak macie jakąś stronke z ramami albo rowerami iron horse to dawajcie
pzdr, Bzyku
pzdr, Bzyku
www.rowerowy.com | www.dh-zone.com | www.rower.com | www.clipboard.pl
Re: ramki iron horse
Ha, zabawne, właśnie prowadziłem wymianę korespondencji z sympatycznym dystrybutorem.freedownhill pisze:elo elo jeste kumplem michała (freedownhill'a) i chciałbym sie zorientować ile mogą kosztować ramy marki iron horse, ściągnąłem cennik ze strony producenta ale tam nie ma w ogóle cen tylko same rowery i pare ramek szukałem w eterze (internecie, kumplach i sklepach) a tam cisza nawet w sklepach jak macie jakąś stronke z ramami albo rowerami iron horse to dawajcie
Niestety ceny są KOSMICZNE. Np. freeride'owa ramka 7Point7 kosztuje oficjalnie w Polsce 7200zł. Rama.
Inne ceny dość podobne. Wysokie ceny. Rama Sunday, jakieś 12.000zł. Oczywiście to sugerowane ceny detaliczne zalecane przez dystrybutora. A za ile sprzeda sklep to już inna kwestia...
Junior/G3R
www.g3riders.com
www.g3riders.com
-
- Kontakt:
yoonior dzięki za info w imieniu Bzykiego, i wiem że ceny są kosmiczne bo znalazłem cene całego roweru sunday world cup: 23 tysiaki...... niezły koszmar....... ja tam sie worze na konie stinky jr, tzn jeszcze sie nie worze bo dampera nie mam ale jak dorwe już zamówionego swingera 3way to...... to niech las sie mnie boi ;) łączny koszt całeg mojego bike'a łącznie z nowym damperem wyniósł mi 3600, mało zwarzając na to że z przodu jest junior t '03 double tracki napinacz shaman prockop (5 stów!) no i swinger kupiony okazyjnie za 350 (nówka) i mam dobry sprzęt do "polskiego" fr, choć troche mały ale jak dla mnie ok bo lubie zwinne, zwrotne i przede wszytkim lekkie (w miare) rowerki
www.rowerowy.com | www.dh-zone.com | www.rower.com | www.clipboard.pl
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Tanika, suka rasy alaskan malamut, złota medalistka :)freedownhill pisze:a tak na marginesie yoonior macie zajefajnego psa w waszym teamie, my też musimy "maskotke" jakąś sobie sprawić i ogólnie wasza grupa jest spoko
Ma lepszą kondycję niż my, a zwykle przebiega 2x tyle co my.
Junior/G3R
www.g3riders.com
www.g3riders.com