tor nie jest na ulicy. jest w lesie na Pietraszach.
najlepiej znajdz kogos kto jezdzil tam, badz jakiegos miejscowego rajdera i popros zeby cie tam zabral, bo jesli ktos nie wie, nie latwo tam sie dostac
no to mam dwie fotki tej hopy, niestety tylko z przodu i z tylu, nie widac "srodka" ale jak chcesz przynajmniej zobaczyc to wal na gg, albo napisz mejla to ci wysle
jesli ktos bedzie chcial jakies info i fotki o zawodach prosze o cierpliowosc, za kilka dni rusza strona o zawodach 4x Superligi Polnocy w Białymstoku, a tam znajdzie wszystko o zawodach, info, zdjecia, itp. ... tor w tej chwili przechodzi gruntowny remont, fotki na bierzaco beda na stronie. wszelkie pytania na mruwant@wp.pl
doszły mnie słuchy z niezbyt pewnego źrudła, że niby dyszka ma byc rozebrana;/ bo niby dla zredukowania prędkości:/ ale coś mi sie w to niechce wierzyć:/ Czy to prawda??????
Zapraszam wszystkich na zawody 4x Superligi Polnocy juz 28 sierpnia !
i maly Dirt Jam na Tajnym Dircie 29 sierpnia ! patrz http://www.tajnydirt.friko.pl/
Kiedy pojawi sie stronka z info o zawodach 4cross bialystok i jakies foty z modernizacji toru??????????? Jak strona bedzie gotowa to niech ktos zostawi posta linkiem do stronki.
dobra ja czegos tu nie kumam czemui na stronie głównej dh zone jest info że 4x Białystok jest przesuniety na 22 sierpnia;/?/?? czyżby to był jakiś chwyt:>?? ze ludzie przyjadą 22 i bedą musieli czekać tydzień na zawody:>??
Właśnie kiedy ta stronka w końcu powstanie bo jest sporo niejasnosci/???
I kiedy te zawody??? 21.08 czy 22.08 czy 28.08????????????????????????
pzdro!!!!