sklepy rowerowe w Lublinie

Kaente
Kontakt:

sklepy rowerowe w Lublinie

Post autor: Kaente »

Jak w temacie,prosze o adresy sklepów rowerowych w Lublinie bo mam pare rzeczy do kupienia.

ja dopiero przywiozłem rower do lublina bo jestem tu na studiach i jeszcze nikogo nie znam,wiec jesli ktos jezdzi sam tak jak ja to chetnie sie z kims stykne na jazde

pozder
Miturak
Kontakt:

Post autor: Miturak »

no wiec taka lepsze sklepy godne polecenia to są dwa (znaczy ja tam zawsze kupuje)jeden jest na poawiaków wchodzi się w bramę sklep jest bardzo doby mają te z serwis z facetem zawsze si dogadasz nawet da Ci czasami jakiś upust......drugi sklep jest na rowerowej ale nie dam rady Ci wytłumaczyć jak do niego dojść.... jak bardzo chcesz odezwij się na gg 6300802
http://www.pinkbike.com/photo/993218/
Magic
Kontakt:

Post autor: Magic »

no w sumie to nie mam nic do dodania :>
niby jest jeszcze pare sklepów, ale nie ma co o nich wspominać bo z dwoma w/w nie mają szans :P
Ride to die... oby jak najdłużej...
www.ldsc.yoyo.pl
Adam_o
Kontakt:

Post autor: Adam_o »

witeska na peowiakow rulez :) mily pan :)
locky
KlocekLego
Kontakt:

Post autor: KlocekLego »

Adam_o pisze: mily pan :)
Uuuu.. :] Może czas na randkę? :]

A na poważnie to na wigilinej jest spoko sklep.
Magic
Kontakt:

Post autor: Magic »

KlocekLegoczłowieku, porównaj sobie ceny na ul.Wigilijnej i u Witeski...
nie twierdze że zły sklep, ale jak np. pytałem o rame to tam chcieli 50zł więcej niż u witeski... :/

Tak wogóle to jest jeszcze "Rojax" na Zana, tam mają troche części które w innych sklepach są tylko na zamówienie ;]
Ride to die... oby jak najdłużej...
www.ldsc.yoyo.pl
łukiś
Kontakt:

Post autor: łukiś »

hmm... osobiscie lubie sklep niedaleko media markt... są dwa ale jeden ma ogromne ceny a jeden przyzwoite... samemu poznasz który jest który :) jeszcze jeden to Witeska ..... ale tam w sumie też nic takiego nei ma...
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=9975294 rower na czesci !
Miturak
Kontakt:

Post autor: Miturak »

a zapomniałem dodać ze dobry jest sklep na rogu zana i kraśnickich...... typek zawsze cos doradzi a z ludzi co znaja sie na żeczy nie sciaga za duzo przyzwoite ceny ma

nie bendę zakładać nowego tematu wie ktoś moze gdzie w lublinie mogą mi wzmocnić ramę??
albo gdzie moge kupic arkusz blachy aluminiowej?? to wzmocnienia sam sobie dotna a spawacza juz jakos znajde

Pozdro
http://www.pinkbike.com/photo/993218/
SeraaX
moderator
Kontakt:

Post autor: SeraaX »

eee ROJAX nie, ani ten obok i drogo i nic nie mają. Nawet pompki do dampera nie mają na stanie;], chciałem swój napompować, to jeździłem na zana
jak już to właśnie róg kraśnickiej i zana jest dobry sklep PAMA SPORT, choć poza sezonem mogą nie mieć rzeczy na stanie. Za to serwis profesjonalny.
Wigilijna- CYKLO_- drogo, i badziewiasty serwis (jeden koleś tam chciał mi wkręcić suport odwrotnie. w ostatniej chwili mu go z łap zabrałem. A co by było jakbym zostawił rower??;] )

WITESKA , szerze, nigdy nie byłem:)może dlatego,ze praktycznie wszystko zamawiam z allego.
ODPOWIEDZ