czesc mam kone shred i jezdze juz jakis czas umiem x-up'a ale nie wiem co mam zrobic zeby umiec barspina chodzi mi o to jak umiescic pancerze tak aby nie bylo oporu z lewej strony kiery amm tylko chamulec bez przezutki a z prawej przezutke i chamulec . nie wiem moze czeba kupic dluzszy pancez . pomozcie
na przedni hamulec dłuższą linke i przez sterówke (jak masz tarczę, bo jak v-ke to nie wiem czy bedzie dobrze działac), pozostałe linki też dłuższe. Linke przerzutki i tylnego hamulca zepnij razem. Najlepiej to barspiny z jednym hamplem, przerzutka troche przeszkadza.
Ja na twoim miejscu zrobiłbym tak:
1. lika od przedniego chamulca przez stery
2. lika od tylnego chamulca dłuuuuuuga
3. lika od przeżutki- wypiepszyć
Bez przeżutki da sie jeżdzić. Z czasem sie przyzwyczaisz i nawet będziesz sie cieszyć. Łańcuch nie spada, wszysko fajnie chodzi, dobrze sie pszyspiesza. Jednym słowem same plusy a i barspina sie lepiej robi, ale wybór pozostawiam tobie, ja wybrałem singla i jestem z tego dumny :P
Gdybym urodził się w nowym jorku i miałbym bmx`a...
tak tylko ja juz mam napinacz nie jezdze tylko w street ale i w downhill wiec nie moge wyrtzucic przezutki . a gdzie i jakiej dl maja byc te linki?? i gdzie je kupic najlepiej ( chcial bym rozowa;p)
Dlugosc linek musisz sam dopasowac, lepiej kupic dluzsza i poznije skrocic. Po co ci linka rozowa, przeciez i tak wkladasz ja w pancerz:P lepiej rozowy pancerz :D
Jak chcesz miec hamulec tylni jak i przezutke to musisz pancerze poprowadzic po tej samej stronie(najlepiej prawa) ,i bedzie git a od przedniego przez stery