Flat Crown for Shiver - jest wogole?

bikeaction
Kontakt:

Flat Crown for Shiver - jest wogole?

Post autor: bikeaction »

Witam, chcialem sie dowiedzieć czy sa w sprzdaży (jak tak to gdzie) płaskie półki do Shivera DC - chodzi mi o taki design jak np. w 888...

Mam Shive ze standardowymi polkami i chialem go troche obnizyć. Wiem ze moe zjechać polkami w dół, ale nie podoba mi sie jak golenie sterczą ponad gorna polke jak hydranty;-)

Dla ludzi, ktorzy skrytykują temat pod kontekstem 'lansu': nie piszcie jak ne macie nic mądrego do powiedzenia - kazdy chce dopiescic swoj rower;-)
Prosze o konkretne odpowiedzi.
morthias
Kontakt:

Re: Flat Crown for Shiver - jest wogole?

Post autor: morthias »

Jak masz jakies podkladki na sterowce, to mozesz dac je pod gorna polke, wtedy golenie nie beda tak wystawaly. Ogolnie nie slyszalem o czyms takim jak plaska korona do shivera, ale mozesz popytac ludzi ktorzy zajmuja sie obrabianiem na frezarkach cnc czy by Ci takiej nie dorobili.
bikeaction
Kontakt:

Post autor: bikeaction »

ten patent z podkładką niestety odpada ponieważ mam za krótką sterówke - z niskim mostkiem jest na styk;/

wszedzie szukalem różnych takich gadzetow jak plaksie polki i nigdzie nie znalazłem, wiec chyba pozostaje dorobienie samemu, albo jazda z tym co jest...
ODPOWIEDZ