Przez 4 dni nie padał deszcz wiec powinno byc sucho . Ja moze tez bym sie zwerbował a przy okazji innych kumpli . Rozumiem ze chodzi o chełm .Niech ktos poda miejsce i godzine spotkania.
jestem za, pisze sie na 100%, ale moze sobota?
a macie jakis transport z kraka czy pks?
wczoraj bylem w lasku to blotko bylo, a na chelmie tym bardziej bedzie :D :D :D
kona pike nie wprowadzaj ludzi w blad...wpadaj lepiej na chelm :)
wkrotce wiecej na dh-zone.
bloto jest ale ja juz od poczatku marca jezdze.
wpadajcie bo kolejka bedzie dzialac normalnie.
pozdrawiam
siema na stronie internetowej wyciagu narciarskiego pisze ze kolej na gore chełm ma byc czynna od soboty tak samo wyciag narciarski ale z tego co widze u nas w myslenicach to nie bedzie jazdy na narteczkach tylko DH :D nie wiem jak z warunkami na trasie ale mysle ze powinny byc dobre :D paru gosci sie znajdzie na ustawke :D
kona pike:
bo wypisujesz glupoty.Trasa bedzie cala nowa zrobiona przed zawodami groobera a ty piszesz:
" ja mieszkam w m-cach i szczeze watpie zeby ktos coz zrobił z tarsa jedyna nadzieja w brooberze i jego zawodach;p\"
przyjdz na chelm lepiej cos pojezdzic bo chyba sie nie znamy?????
hello, dzisiaj leje i mokro wszedzie, podejzewam ze warunki do jazdy moga byc nie ciekawe... no ale jesli ktos lubi taka zabawe to oczywiscie zapraszamy ;) jesli chodzi o nowe trasy to wszystko bedzie opisane juz wkrotce na DH-złomie :)
mam pytanie kto jedzie z kraka na chełm pks czy autem i czy moge dobic do jakiejs ekipy bo samemu troche dziko:/ a w niedziele ma padac wiec jutro ostatnia szansa żeby zmieszac sie z blotem :D