Rowerek od 3 do okolo 4 tys zł
Rowerek od 3 do okolo 4 tys zł
Witam na 18 urodziny planuje zlozyc sobie rowerek do streetu nie znam sie na sprzecie za bardzo wczesniej uczylem sie jezdzic na treku teraz chcial bym kupic sobie cos lepszego wiem tylko tyle ze chcial bym zeby rowerek byl na ramie albo NS streetlegal albo Suburban prosil bym o wypisanie reszty czesci potrzebnych do budowy rowerku typowo do streetu jakie kola polecacie 24" czy 26" ? z gory dziekuje i pozdrawiam
3,4 na rower street to bardzo duzo :] ja skladam streetówke za tysiaka i wyjdzie juz dobra :]
kola najlepiej weś 24" ...ramke mysle ns jakis sl , sub moze nawet bitch bedzie dobry , jak bedziesz chcial widelec sztywny to bierz treka , a jak amorka do d-streeta na qr20 bo fundusze masz duze . single speed razem z piasta juz kup , obrecze single tracki mysle ze dobre beda bo są w miare lekkie ....hamulczyk jakis na tyl hydraulik szeroka oferta jest ;] 525 , hayes a jak masz wiecej kasy to juice 5 . oponki nokian xxx bym brał, kokpit mostek zalezy czy wolisz krotki czy dlugi to juz twoja sprawa i jakas króciutka kiera ok 630mm gripy to juz zalezy od gustu raczej z kolnierzykami. korba i suport BMX, a a pedaly to ja sam nie wiem jakie na gwint bmx. sztyca nawet i jakas zwykla wystarczy , a siodelko tez moze bmx-owe earthworks couch chyba . to chyba tyle odemnie... pozdrawiam
kola najlepiej weś 24" ...ramke mysle ns jakis sl , sub moze nawet bitch bedzie dobry , jak bedziesz chcial widelec sztywny to bierz treka , a jak amorka do d-streeta na qr20 bo fundusze masz duze . single speed razem z piasta juz kup , obrecze single tracki mysle ze dobre beda bo są w miare lekkie ....hamulczyk jakis na tyl hydraulik szeroka oferta jest ;] 525 , hayes a jak masz wiecej kasy to juice 5 . oponki nokian xxx bym brał, kokpit mostek zalezy czy wolisz krotki czy dlugi to juz twoja sprawa i jakas króciutka kiera ok 630mm gripy to juz zalezy od gustu raczej z kolnierzykami. korba i suport BMX, a a pedaly to ja sam nie wiem jakie na gwint bmx. sztyca nawet i jakas zwykla wystarczy , a siodelko tez moze bmx-owe earthworks couch chyba . to chyba tyle odemnie... pozdrawiam
:}
Jesli zaczynasz to sub to moze byc troche za delikatny. Tak mi sie wydaje. Streetlegal, albo pomysl nad pussy. Jak sztywny widelec to trek, ale ciezko go dostac. Nowy dartmoor może byc ciekawy. Jak amor to zobacz agryle. Stery np FSA the pig.
ahap4wQ
d-street chyba za ciezki.
hydraulik do streetu? nie sądze.
koła 24'! z tyłu mozesz dx32 z piastą ns pod singla, na przód nawet dm24 + piasta na maszynach (ns roller). Uwazam ze wystarczy.
Kiere ns pure + mostek np. ns moto, albo lzejszy zestaw hussefelta.
Hamulec bedzie dobry avid bb7 z klamką sd7. Jeden z najlepszych mechaników. Hydraulik uwazam ze w streecie zbedny. Po co taka siła?
Korbe to moze cobre z mufą pod bmx jesli streetlegal. Jesli nie to hussefelta + support. Pedały to skoro masz takie fundusze to wez cos na maszynach. Dartmoor bloody marry np. W siodłach sie nie orientuje za bardzo, ale bmxowe do streetu jak najbardziej. Łancuch KMC pod singla, sztyca to raczej obojetnie, gripy to wg uznania, takie jakie wygodne da Ciebie.
To chyba wszystko:)
aa i opony! to wybierz pomiedzy nokianami xxx, maxxisami holly roller lub hookworm.
Pozdro.
ahap4wQ
d-street chyba za ciezki.
hydraulik do streetu? nie sądze.
koła 24'! z tyłu mozesz dx32 z piastą ns pod singla, na przód nawet dm24 + piasta na maszynach (ns roller). Uwazam ze wystarczy.
Kiere ns pure + mostek np. ns moto, albo lzejszy zestaw hussefelta.
Hamulec bedzie dobry avid bb7 z klamką sd7. Jeden z najlepszych mechaników. Hydraulik uwazam ze w streecie zbedny. Po co taka siła?
Korbe to moze cobre z mufą pod bmx jesli streetlegal. Jesli nie to hussefelta + support. Pedały to skoro masz takie fundusze to wez cos na maszynach. Dartmoor bloody marry np. W siodłach sie nie orientuje za bardzo, ale bmxowe do streetu jak najbardziej. Łancuch KMC pod singla, sztyca to raczej obojetnie, gripy to wg uznania, takie jakie wygodne da Ciebie.
To chyba wszystko:)
aa i opony! to wybierz pomiedzy nokianami xxx, maxxisami holly roller lub hookworm.
Pozdro.
-
- Kontakt:
z takimi funduszami to można szaleć ale. Jak ja bym miał taką kasę to bym złożył taki sprzęcik.
Rama - NS Capital 890 zł
Uginacz - Marzicchi Dirt Street 700 zł (extreme-shop)
Obręcze - Duncon Mx-8 2x150 zł
Piasta tył - NS coaster ss 180 zł
Piasta przód - NS Roller DH 20 mm 180 zł
Opony - Kenda K-rad 60 tpi 2x70zł
Koła oczywiście na 24 cale
Sztyca - accenta 50 zł
Siodło - Dartmoor BMX sitter 70 zł
hamulec - brak a jak jeszcze nie czujesz sie na silach bez hampla to dorwiesz jakiegoś
v- brake za 150 zł
Mostek - Atomlab General Issue (42 mm) 100 zł
Kiera - NS Pure 100 zł
Korby - Octane St 199 zł
Pedała - Da Bomb Gravity 140 zł
Suport - Dartmoor Hard Bar 160 zł
Stery - FSA Pig 100 zł
no linki chwyty łańcuch i jakieś pierdoły 200 zł
Podsumują
3659 zł (z hamplem)
Rama - NS Capital 890 zł
Uginacz - Marzicchi Dirt Street 700 zł (extreme-shop)
Obręcze - Duncon Mx-8 2x150 zł
Piasta tył - NS coaster ss 180 zł
Piasta przód - NS Roller DH 20 mm 180 zł
Opony - Kenda K-rad 60 tpi 2x70zł
Koła oczywiście na 24 cale
Sztyca - accenta 50 zł
Siodło - Dartmoor BMX sitter 70 zł
hamulec - brak a jak jeszcze nie czujesz sie na silach bez hampla to dorwiesz jakiegoś
v- brake za 150 zł
Mostek - Atomlab General Issue (42 mm) 100 zł
Kiera - NS Pure 100 zł
Korby - Octane St 199 zł
Pedała - Da Bomb Gravity 140 zł
Suport - Dartmoor Hard Bar 160 zł
Stery - FSA Pig 100 zł
no linki chwyty łańcuch i jakieś pierdoły 200 zł
Podsumują
3659 zł (z hamplem)
-
- Kontakt: