jakie siodełko?

juraski
Kontakt:

jakie siodełko?

Post autor: juraski »

Jakie siodełko polecicie mi na street i dert.Stare mi się już sypie i musze kupic coś nowego.Nie wiem jaki rodzaj wybrać czy coś w tylu bmx sitter i COUCH czy inny typ jak ROCKER czy dirt sitter. Jakie będzie najlepsze i jaki są wady i zalety obydwu modeli(bmxowych i tych dłuzszych)
jeśli temat głupi to sory ale musze się dowiedzieć żeby nie było lipy
wiem że te bmxowe łatwiej będzie łapać kolanami ale trudniej manula a co jeszczE?
froger34
Kontakt:

Post autor: froger34 »

http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?t=37702
udzielałeś się w tym temacie.. to po co zakładasz drugi o prawie takiej samej tematyce..?
juraski
Kontakt:

Post autor: juraski »

froger34człowieku czytaj ze zrozumieniem napisałem couch w sęsie że po co wymieniać ale gdzie można go dostać bo nigdzie nie natrafiam
faktycznie na forum jest sporo osób którzy piszą żeby pisać
ja chce żeby ktoś podał mi zalety i wady slima i bmxowego siodełka
więc po h.uj się udzielasz czesławie skoro nie umiesz czytać ze zrozumieniem, ide na ba bo tutaj nie da się pisać przez własnie takich lolków
andrewww
Kontakt:

Post autor: andrewww »

Zobacz na www.rowerowy.com siodelko Earthworksa calkiem fajne
.photo > www.tinyurl.com/26lmru < photo.
froger34
Kontakt:

Post autor: froger34 »

juraskiOdpowiedź dostałeś w tamtym temacie, że będzie lepszy Eatrhoworks Couch to chyba wiadomo że do ditu i streetu lepsze jest małe siodełko które łatwiej złapać kolanami i nie przeszkadza jego długość w wykonywaniu tricków.W tamtym temacie pytałeś się gdzie można dostać i tu też ale po co? nie mogłeś w jednym. Dobra zresztą mniejsza z tym. I nie pyskuj. Pozdro.
andrewwwna rowerowym Couch jest niedostępny.
ODPOWIEDZ