SignFR 07' - Co jest ??!!
SignFR 07' - Co jest ??!!
Witam wszystkich,
Co jest z tymi Signami,na allegro ich ni ma,w sklepach nic nie wiedzą,kilka pytań mam btw.:
1. Czy ktoś wie kiedy to się pojawi w sklepach?
2. Czy ktoś wie czy wogóle do czegokolwiek nadaje się ten Domain 302 U-Turn? Jak wypada w porównaniu do konkurencji w postaci Marzocchi np: 66VF,RV,Juniorów i SuperT(tych starych)?
Pozdro,
Matoś.
Co jest z tymi Signami,na allegro ich ni ma,w sklepach nic nie wiedzą,kilka pytań mam btw.:
1. Czy ktoś wie kiedy to się pojawi w sklepach?
2. Czy ktoś wie czy wogóle do czegokolwiek nadaje się ten Domain 302 U-Turn? Jak wypada w porównaniu do konkurencji w postaci Marzocchi np: 66VF,RV,Juniorów i SuperT(tych starych)?
Pozdro,
Matoś.
A ja slyszalem z nieoficjalnych zrodel ze w tym roku moze byc problem z dostepnoscia kross-a. Nie tylko w tym ale w nastepnych takze:P Nie sa to informacje stuprocentowo pewne ale po czesci sie sprawdzaja wlasnie sytuacja na allegro, ciezko dostac rowerki z tego rocznika. Mam oczywiscie nadzieje ze to byla tylko plotka bo polubilem nawet ta firme...
PS. Tak przy okzaji, (mam nadzieje ze autor tematu sie nie pogniewa) nosze sie z zamiarem kupna fr 2 z 2006 roku ale bardzo obawiam sie o trwalosc ramy i zawieszenia tylniego. Slyszalem ze damperki lubia pekac. Jest to wina samego dampera czy zlego zamocowania w ramie? Da rade w enduro, raczej bez dropow i jakis wyczesanych ewolucji w powietrzu. Dodam moze ze waze dosc sporo(ok 90 kg).
PS. Tak przy okzaji, (mam nadzieje ze autor tematu sie nie pogniewa) nosze sie z zamiarem kupna fr 2 z 2006 roku ale bardzo obawiam sie o trwalosc ramy i zawieszenia tylniego. Slyszalem ze damperki lubia pekac. Jest to wina samego dampera czy zlego zamocowania w ramie? Da rade w enduro, raczej bez dropow i jakis wyczesanych ewolucji w powietrzu. Dodam moze ze waze dosc sporo(ok 90 kg).
fabryka kross'a obecnie zdecydowaną większość produkcji robi do marketów i do ruskich a z samymi kross'ami może być ciężko. zresztą np. unibike'ów też już część modeli jest niedostępna od ponad miesiąca i zapowiadają że już nie będzie....
bot przypominający na gg o klikaniu w pajacyka:
[url]http://www.pajacyk.no-ip.pl[/url]
[url]http://www.pajacyk.no-ip.pl[/url]
czaju pisze:e tam pekaja... jak jakis lipny egzemplarz to walnie ale tak to trzyma sie dobrze... jest jedyna wada... wahacz jest bardzo wiotki... pozatym jak wazysz 90kg to bedziesz musial wymienic sprezyny w piku...
nie trzeba wymieniac sprezyny w Pike
sprezyne trzeba wymienic w damperze, albo sam damper - to 850 jest dla mnie (>90) za twarda
|| |||| || |||| | |||||||
Instinct keeps me running
Instinct keeps me running
maja na pienku bo w pizdu sprzedali bikow i na rynek trafilo rsow oemow na co harfa dystrubotr rsa zaregowal pewnie , bo jednak troske kasy stracili na tym , podejrzewam ze kross mial umowe z rs w ktorej m.in bylo tym iz nie moga osobno sprzedawac amorow czy ktos tego robic , to nie tak hop siup i kros mowi sprzedacie nam 5000 amorkow za tyle i bierem , to troche inaczej wyglada
nic nie bedzie przez jednego palanta ktory wisi mi kase i nie oddaje musze sprzedac rame , chyba na tym sie skonczy
nic nie bedzie przez jednego palanta ktory wisi mi kase i nie oddaje musze sprzedac rame , chyba na tym sie skonczy
www.mm-foto.pl