ja bym wolal a zona, kumpel ma jak pisze Bombell i mnie sie na tym lepiej jezdzi niz na moim fr1. nie peka mu ani nic, jezdzi tym w gorach dh i nic nie peka
koleś- ujerzdzałes kiedyś dobrze złożony rowerek na tej ramce? Napie.dalałeś na niej dropy a do tego katowałeś w górach? Jak nie to takie nic nie wnoszące posty se daruj.
borówa[dh]- to prawda ze a zony pękają. Sam znam kilka taki przypadków. Ale w kontrze powiem tylko że sam mam rowerek złożony na tej ramce. Siedzi w niej monsterek 02 i kupa ciężkich częsci. Daje mu popalić non stop. A on nic. Dalej trwa ;D Zero pęknięć ani luzów. Mozeliwe że trafiłem na dobry egzemplarz ale czytając inne posty widze że nie tylko mój daje se dzielnie rade ;] Dodam jeszcze że ramka ma bardo przyjemne geo i jest bardzo zwrotna ;]
Pozdrawiam i życze udanych zakupów ;D
Jeśli czegoś nie da się zrobić to znaczy że za słabo próbujesz...
koleś pisze:a-zona wogóle nie bierzemy pod uwage.jeszcze tego nie wiesz?
A nie macie wrażenia że ta ramka authora ma taką geometrie że gdyby trzebaby było wyskoczyć to nie za bardzo się nadaje... , z kolei kross jest tak ładnie ścięty co daje mu przewagę w powietrzu...
fiteg koleszko geoometri nie ocenia sie po wygladzie tylko po dlugosci profili z ktorych zbudowane sa poszczegolne trojkaty ramy tak wiec moze byc "scieta" a miec suport 45cm nad ziemia ;] a i tak bedzie do dupy
|| Usprawiedliwianie się dysortografią to jak chwalenie się małym ch...em ||