Czy pośmigam ??? :)
Czołem !!!Mam do was pare pytanek ale najpierw przedstawie wam muj sprzet ktory mam zamiar juz niebawem sobie złozyc :ramka:leaderfox dragstar 14''499zetow widelec: rst gila xe (2polkowka,101mm,i specyfikacja podobna do gila'y t4)399zeta ster: jakis za 40 moze byc jakis neco mostek:zoom DH krotki za 40 kiera: ns badmama XUP xl 680mm.100'ka gripy: jakies np.author tanie bo za 15 manetka:byle dzialala za 40 linki z pancerzami: wsio ryba za 15 sztyca:jakas czarna za 25pln :] siodło:jakies takie za 30 bo i tak sie zniszczy po glebach [/u]suport[/u]:jakis za 40(ale chcialbym maszynowe lozyska) korba: 32z. jakas suntour,sugino czy inna dualowa za 120 napinacz:2rolkowy za 60 pedały:author,platformy z wym.pinami 60 zyli łańcuch:jakis za 20 kaseta: 8'emka za 35 bo drozsza nie potrzebna przezutka:to zalezy od sytuacji cash'u albo altus albo sora 65/75 obrecze: dm24 czarne 200 piasty:deore albo inne 130 szprychy: moze dt champ. ale nie wiem 70 detki:jakies za 30 opony: chyba vee rubber dh 2.35 80zeta klamki: aby dzialaly bo i tak sie zniszczą 20 heble: v tektro 60 . Dwopolka wskazuje ze lubie i jezdzic w freeride i chce taki rowerek,niestety na fulla mnie nie stac i mam do was 3 pytanka.... :]
Podpis:
To jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 90 znaków
To jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 90 znaków
I teraz pytanka: 1-czy da sie tym posmigac w freeride ale nie jakis hardcore'owy,2-czy ten amor nie bedzie mi przeszkadzal w takich trickach jak manual,wheelie,bunny i pivoty,3-czy ten sprzet jest dobry wedlug was(wasza opinia :] ) ????????????Z gory dzieki za odpowiedzi!!!
Pozdrawiam was i mam nadzieje ze ten topic bedzie oblegany.Czołem
PS.sorki za taki dluuuugi txt ale krocej nie moglem ;) POZDRO !!!
Pozdrawiam was i mam nadzieje ze ten topic bedzie oblegany.Czołem
PS.sorki za taki dluuuugi txt ale krocej nie moglem ;) POZDRO !!!
Podpis:
Witam pisze pierwszy raz na forum:) co do tego sprzetu to odradze suport za 40 zł sam mam Vp ma w sumie maszynowe łożyska ale co 2 tygodnie musze mu kompiel w wd40 robić bo skrzypi jak .. a kumpel miał tez taki sam to skrzywił chyba ze 3 więc lepiej zainwestuje w lepszy suport.
nie kupuj 2polki 101mm kum se lepiej delte 600zl to max albo hi-5 jesli juz cjhcesz miec koniecznie dwiepolki a jesli nei to kup se duro jedna polka 130mm co do suportu i reszty to jakos ujdzie zalezy czy to twoj pierwszy rower czy ktorys z kolei ja mam suporcik vp juz od pol roku i nic mu nie jest ale to rzeczywiscie slaby suport wiec moze cos lepszego
JA www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=235917
KARL o taki sprzet mi chodzi jak ty masz(jesli mozesz to daj mi nr.gg).A co do bika to jest to moj a raczej bedzie prawdziwy sprzet.Amorki mam 2 do wyboru albo normalna gile sc 101mm albo dwopolkowa gile xe 101mm i mam na widelec max 400zeta.GhOsT nie rozumie takich ludzi jak ty ktorzy nie kumają ze ktos nie ma za duzo kasy i jesli ty tak hardcorowo jezdzisz ze tobieby wystrzelily korki i bys go polamal to ci gratuluje i zazdroszcze ale radze ci kup se juniora t(bo przeciez jesl duzo lepszy ale tylko tyci wiecej kosztuje niz rst)U nas na takich rowerach jezdzi juz kilku gosci i niezle smigają..:]Dzieki za odpowiedzi i licze na dopisy(zwlaszcza twoj KARL)Pozdro!!!! :)
Podpis:
Re: Czy pośmigam ??? :)
[quote="_Michał_"]Witam pisze pierwszy raz na forum:) co do tego sprzetu to odradze suport za 40 zł sam mam Vp ma w sumie maszynowe łożyska ale co 2 tygodnie musze mu kompiel w wd40 robić bo skrzypi jak .. a kumpel miał tez taki sam to skrzywił chyba ze 3 więc lepiej zainwestuje w lepszy suport.[/quote]
No ja się nie dziwię, że Ci skrzypi skoro lejesz tam wd40, bo wd40 nie smaruje, tylko CZYŚCI...
No ja się nie dziwię, że Ci skrzypi skoro lejesz tam wd40, bo wd40 nie smaruje, tylko CZYŚCI...
fura: http://tiny.pl/hrc2
freeride kazdy ci pisze zebys nie brał rst a ty sie usrałes...nie kupuj tego bo nie dosc ze 2 połka ze skokiem 101 mm to smiech a nie amor to jeszcze to jest gila...dołóz sobie 60 zł i kup suntoura duro...co do suportu to polecam tange na maszynach...ciezkie to sqrwysynstwo wazy z poł kilo jak nie lepiej ale pancerne strasznie ...juz 2 korby zajezdziłem na nim...
Freeride... chłopcze :) słuchaj sie ludzi bardziej doswiadczonyc :) jesli kupisz wszsytko albo wiekszosc w 1 sklepie napewno bedzie upust ! ktory mozna przeznaczyc na "lepszy" amortyzator :) Mamy XXI wiek a Ty boisz sie kupic przez neta :/
Ten rst zatrze Ci sie i bedzie gowno zamiast tych 10 cm skoku
Oj oj oj bedziesz plul sobie w brode !! zobaczysz :P
Ten rst zatrze Ci sie i bedzie gowno zamiast tych 10 cm skoku
Oj oj oj bedziesz plul sobie w brode !! zobaczysz :P
[s]
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
No wiesz ja zaczęłem tam lac Wd 40 bo zaczął skrzypieć a kolega do tego suportu wlał finish Line i dało to samo co wd więc jeśli nie widać różnicy to poco przepłacać:P.
wez 1 polke.a poza tym wyzej masz napisane ze rst strzela korkami.kumpel by oko stracil.na szczescie dostal minimalnie nad okiem.wygladal jak dzwonnik z notre damme.no i suport lepszy.poki co mam piasty deora i ni ***** sie nie dzieje.twoj wybor.
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=45023