Czy pośmigam ??? :)

freeride
Kontakt:

Post autor: freeride »

Czołem !!!Mam do was pare pytanek ale najpierw przedstawie wam muj sprzet ktory mam zamiar juz niebawem sobie złozyc :ramka:leaderfox dragstar 14''499zetow widelec: rst gila xe (2polkowka,101mm,i specyfikacja podobna do gila'y t4)399zeta ster: jakis za 40 moze byc jakis neco mostek:zoom DH krotki za 40 kiera: ns badmama XUP xl 680mm.100'ka gripy: jakies np.author tanie bo za 15 manetka:byle dzialala za 40 linki z pancerzami: wsio ryba za 15 sztyca:jakas czarna za 25pln :] siodło:jakies takie za 30 bo i tak sie zniszczy po glebach [/u]suport[/u]:jakis za 40(ale chcialbym maszynowe lozyska) korba: 32z. jakas suntour,sugino czy inna dualowa za 120 napinacz:2rolkowy za 60 pedały:author,platformy z wym.pinami 60 zyli łańcuch:jakis za 20 kaseta: 8'emka za 35 bo drozsza nie potrzebna przezutka:to zalezy od sytuacji cash'u albo altus albo sora 65/75 obrecze: dm24 czarne 200 piasty:deore albo inne 130 szprychy: moze dt champ. ale nie wiem 70 detki:jakies za 30 opony: chyba vee rubber dh 2.35 80zeta klamki: aby dzialaly bo i tak sie zniszczą 20 heble: v tektro 60 . Dwopolka wskazuje ze lubie i jezdzic w freeride i chce taki rowerek,niestety na fulla mnie nie stac i mam do was 3 pytanka.... :]
Podpis:
To jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 90 znaków
freeride
Kontakt:

I teraz pytanka: 1-czy da sie tym posmigac w freeride ale nie jakis hardcore'owy,2-czy ten amor nie bedzie mi przeszkadzal w takich trickach jak manual,wheelie,bunny i pivoty,3-czy ten sprzet jest dobry wedlug was(wasza opinia :] ) ????????????Z gory dzieki za odpowiedzi!!!
Pozdrawiam was i mam nadzieje ze ten topic bedzie oblegany.Czołem
PS.sorki za taki dluuuugi txt ale krocej nie moglem ;) POZDRO !!!
Podpis:
To jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 90 znaków
Lucid
Kontakt:

Post autor: Lucid »

daj se spokój z tym amorem i kup jakiegos innego...
GhOsT
Kontakt:

Post autor: GhOsT »

kolejny, który nie czai, że RST strzela scierwiastymi korkami... kup jeszcze obie piasty Deore i będzie git - do sklepu po bułki i z powrotem albo na spacerek...
Domo
Kontakt:

Post autor: Domo »

Sprzęt jest *******, a dwupóka będzie przeszkadzać w piwotach...
fura: http://tiny.pl/hrc2
_Michał_
Kontakt:

Post autor: _Michał_ »

Witam pisze pierwszy raz na forum:) co do tego sprzetu to odradze suport za 40 zł sam mam Vp ma w sumie maszynowe łożyska ale co 2 tygodnie musze mu kompiel w wd40 robić bo skrzypi jak .. a kumpel miał tez taki sam to skrzywił chyba ze 3 więc lepiej zainwestuje w lepszy suport.
KARL
Kontakt:

Post autor: KARL »

nie kupuj 2polki 101mm kum se lepiej delte 600zl to max albo hi-5 jesli juz cjhcesz miec koniecznie dwiepolki a jesli nei to kup se duro jedna polka 130mm co do suportu i reszty to jakos ujdzie zalezy czy to twoj pierwszy rower czy ktorys z kolei ja mam suporcik vp juz od pol roku i nic mu nie jest ale to rzeczywiscie slaby suport wiec moze cos lepszego
JA www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=235917
freeride
Kontakt:

KARL o taki sprzet mi chodzi jak ty masz(jesli mozesz to daj mi nr.gg).A co do bika to jest to moj a raczej bedzie prawdziwy sprzet.Amorki mam 2 do wyboru albo normalna gile sc 101mm albo dwopolkowa gile xe 101mm i mam na widelec max 400zeta.GhOsT nie rozumie takich ludzi jak ty ktorzy nie kumają ze ktos nie ma za duzo kasy i jesli ty tak hardcorowo jezdzisz ze tobieby wystrzelily korki i bys go polamal to ci gratuluje i zazdroszcze ale radze ci kup se juniora t(bo przeciez jesl duzo lepszy ale tylko tyci wiecej kosztuje niz rst)U nas na takich rowerach jezdzi juz kilku gosci i niezle smigają..:]Dzieki za odpowiedzi i licze na dopisy(zwlaszcza twoj KARL)Pozdro!!!! :)
Podpis:
MAFIOISO
Kontakt:

Post autor: MAFIOISO »

z dwó półek to tylko delta (z RST oczywiście) a najlepiej to kup sobie DURO stoi niecałe 500zł i ma 130 skoku, na początku chodzi mółowato ale 2 tygodnie i będzie OK!
Domo
Kontakt:

Re: Czy pośmigam ??? :)

Post autor: Domo »

[quote="_Michał_"]Witam pisze pierwszy raz na forum:) co do tego sprzetu to odradze suport za 40 zł sam mam Vp ma w sumie maszynowe łożyska ale co 2 tygodnie musze mu kompiel w wd40 robić bo skrzypi jak .. a kumpel miał tez taki sam to skrzywił chyba ze 3 więc lepiej zainwestuje w lepszy suport.[/quote]

No ja się nie dziwię, że Ci skrzypi skoro lejesz tam wd40, bo wd40 nie smaruje, tylko CZYŚCI...
fura: http://tiny.pl/hrc2
Lucid
Kontakt:

Post autor: Lucid »

freeride kazdy ci pisze zebys nie brał rst a ty sie usrałes...nie kupuj tego bo nie dosc ze 2 połka ze skokiem 101 mm to smiech a nie amor to jeszcze to jest gila...dołóz sobie 60 zł i kup suntoura duro...co do suportu to polecam tange na maszynach...ciezkie to sqrwysynstwo wazy z poł kilo jak nie lepiej ale pancerne strasznie ...juz 2 korby zajezdziłem na nim...
freeride
Kontakt:

Ale nie kumacie ze mam max 400 zeta na widelec!?A przez neta nie kupie duro bo nie chce ewentualnie w sklepie....nawet nie wiem jak przez wysylke,boje sie w to bawic.Pozdro :)
Podpis:
Yogi
Kontakt:

Post autor: Yogi »

Freeride... chłopcze :) słuchaj sie ludzi bardziej doswiadczonyc :) jesli kupisz wszsytko albo wiekszosc w 1 sklepie napewno bedzie upust ! ktory mozna przeznaczyc na "lepszy" amortyzator :) Mamy XXI wiek a Ty boisz sie kupic przez neta :/
Ten rst zatrze Ci sie i bedzie gowno zamiast tych 10 cm skoku
Oj oj oj bedziesz plul sobie w brode !! zobaczysz :P
[s]
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
DJ
Kontakt:

Post autor: DJ »

W gille raczej nie wydawaj kase... lepiej poczekaj chwile i kup sonturn duro albo Jakąś Delte, Hi-5... A przez neta opłaca sie kupować... Ja złożyłem Prawie całego bika przez neta..
dedee
Kontakt:

Post autor: dedee »

bierz suntora duro 130mm skoku za 500zl sam go teraz kupuje,
freeride
Kontakt:

Hej oki ale jak wezme sr duro to nie bedzie dragstara tylko point!!!Co o tym myslicie???pozdro
Podpis:
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

nooo to tem lepiej :] point > drag i tyle . basta nie dyskutowac mi tu :P

gila xe - bueee shajs. duuzo osob chwali duro, musze poszukac kogos kto ma i da potestowac ;)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
_Michał_
Kontakt:

Post autor: _Michał_ »

No wiesz ja zaczęłem tam lac Wd 40 bo zaczął skrzypieć a kolega do tego suportu wlał finish Line i dało to samo co wd więc jeśli nie widać różnicy to poco przepłacać:P.
maciuhh
Kontakt:

Post autor: maciuhh »

wez 1 polke.a poza tym wyzej masz napisane ze rst strzela korkami.kumpel by oko stracil.na szczescie dostal minimalnie nad okiem.wygladal jak dzwonnik z notre damme.no i suport lepszy.poki co mam piasty deora i ni ***** sie nie dzieje.twoj wybor.
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=45023
ODPOWIEDZ