platformy NS pancake 2004

RaBo
Kontakt:

platformy NS pancake 2004

Post autor: RaBo »

Wlasnie dzisial zlamalem taki pedal, a tak dokladniej to w srodku.Czyli jak jest ten gwint co sie wkreca w korbe to on tak wlasciwie jest śrobą ktora ma dlogości ok 90mm a pekniecie wystapiło dokładnie w polowie czyli w środku platformy.
A moje pytanie wygląda następująco.

a) Czy to jest normalne aby platforma w tym miejscu pekla podczas dojazdu do
lasu(czyli na drodze gdzie poruszaja sie zamochody)
b) Czy jest na takie cos gwarancja jeśli pedały były kupowane w ANDO?
b1)Czy mozna reklamowac tylko na podstawie pudelka bo paragon mi wcieło
c) Czy można kupić takie sróby? oraz wszystkie lozyska bo teraz sobie leza na
ulicy:)
c1)Czy jakis serwis moze poprostu to zreperować

za wszystkie sensowne wypowiedzi z gory dziekuje.
><)))'>
entombed
Kontakt:

Post autor: entombed »

o ile wiem to jesli kupiłes cos NSX i to rozwalisz to wszystkie czesci masz za 50% ceny, a oske do pedałów kupisz bez problemu, ja juz jedna wymieniałem tyle ze moja sie skrzywiła przy bliskim spotkaniu z drzewem
mtb to ***
jendrulass
Kontakt:

Post autor: jendrulass »

no jest to mozliwe jak widzisz jak złmales:P ale kurde trasa sie robi fachowa nie !!! dorbze sie dzisiaj kopało
it's never end... enojy yuor bike
RaBo
Kontakt:

czyli jak u nich kupie jeszcze raz pedaly to wtedy bede miec zniszke na nie 50%
hm cos mi sie nie widzi
ale wtedy bede musial oddac moje stare nieprawdaz?

jedrulas---->na tej 4 hopie bedzie trza poprwić lodowanie aby muc poleciec te 8 m min
><)))'>
entombed
Kontakt:

Post autor: entombed »

nie jak kupisz tylko jak zniszczysz, ja poszedłem do sklepu pokazałem zkrzywioną os i mi sprzedali nowa za pół ceny, a stara powiedizlei zebym sobie zachował na pamiątke
mtb to ***
erenes
Kontakt:

Post autor: erenes »

skontaktuj się ze sklepem. Nie wiem czy to podlega pod gwarancje czy w cos rąbnałeś- opisz sprawę jak to wygladao w rzeczywistosci normalnie. Jak będziesz miał problemy to wal do dysrtybutora/ producenta: 7anna.com.pl / ns-extreme.com i pisz maile / dzowń :) Jeśli pedął rozpadł sie sam z siebie to powinni cos zarządzić :)
dzidek
Kontakt:

Post autor: dzidek »

no ale jak nie masz paragonu to ci nie uznają tego
RaBo
Kontakt:

hm jak to wygladalo...
wiec umylem rower, usiadlem na niego i zaczołem jechać.
przejechalem jakies 30 metrow i nagle patzre a tu pedala niema tylko jakis pikut wysteje, wiec sie troszku zdziwiłem.
poprostu pedal urwal mi sie na prostym a dzien wczesniej mioalem wyciczke mtb:)
><)))'>
erenes
Kontakt:

Post autor: erenes »

a mi sie bez paragonów zawsze udawało. W Unibajku korby bmx (kopia maila z zamówieniem, data przesyłki - Unibajk ma kopię faktury przecież!) podesłałem im foty cyfrowe, zadzwoniłem i puściłem w końcu korby bmx pekniete. Dostałem nowe.

W dunconie wymieniałem ramy, mimo ż ejak kupiłem w sklepie dostałem jakąś kartę gwarancyjna i zgubiłem, paragonu nie miałem. Przecież kto mógł to sprzedać jak nie oni. Oni byli dystrybutorem. Załatwiałem przez sklep który znam. Jak pekł mi kolejny da bomb co dostałem za azonika bez gwarancji kontkatowałem bezpośrednio duncona, pisałem mail , dzwoniłem, cierpiwie czekałem. Zrobiłem foty ramki, raz wysłałem ramke i dostałem paczką do domu, przesyłka za darmo :) Tylko nie poganiać i spokojnie, wszystko sie da załatwic jak są spoko.

Jak sklep nie będzie Ci chciał pomóc- wal od razu do 7anna.com.pl / ns-extreme.com Pisz maila na maila z tych stron. Jak masz aparart rób fote. W mailu opis co i dlaczego. Mozesz też zadzonic na podany telefon. Mysle że Ci pomogą i albo dostaniesz pedały, albo jakiś deal. YO
KuMiK
Kontakt:

Post autor: KuMiK »

u mnie łożyska się posypały.... napisałem do dystrybutora i powiedzieli żebym wysłał a naprawią.....jeżeli z winy produktu to na ich koszt....ale w końcu naprawie sobie sam
ODPOWIEDZ