platformy NS pancake 2004
platformy NS pancake 2004
Wlasnie dzisial zlamalem taki pedal, a tak dokladniej to w srodku.Czyli jak jest ten gwint co sie wkreca w korbe to on tak wlasciwie jest śrobą ktora ma dlogości ok 90mm a pekniecie wystapiło dokładnie w polowie czyli w środku platformy.
A moje pytanie wygląda następująco.
a) Czy to jest normalne aby platforma w tym miejscu pekla podczas dojazdu do
lasu(czyli na drodze gdzie poruszaja sie zamochody)
b) Czy jest na takie cos gwarancja jeśli pedały były kupowane w ANDO?
b1)Czy mozna reklamowac tylko na podstawie pudelka bo paragon mi wcieło
c) Czy można kupić takie sróby? oraz wszystkie lozyska bo teraz sobie leza na
ulicy:)
c1)Czy jakis serwis moze poprostu to zreperować
za wszystkie sensowne wypowiedzi z gory dziekuje.
A moje pytanie wygląda następująco.
a) Czy to jest normalne aby platforma w tym miejscu pekla podczas dojazdu do
lasu(czyli na drodze gdzie poruszaja sie zamochody)
b) Czy jest na takie cos gwarancja jeśli pedały były kupowane w ANDO?
b1)Czy mozna reklamowac tylko na podstawie pudelka bo paragon mi wcieło
c) Czy można kupić takie sróby? oraz wszystkie lozyska bo teraz sobie leza na
ulicy:)
c1)Czy jakis serwis moze poprostu to zreperować
za wszystkie sensowne wypowiedzi z gory dziekuje.
><)))'>
-
- Kontakt:
skontaktuj się ze sklepem. Nie wiem czy to podlega pod gwarancje czy w cos rąbnałeś- opisz sprawę jak to wygladao w rzeczywistosci normalnie. Jak będziesz miał problemy to wal do dysrtybutora/ producenta: 7anna.com.pl / ns-extreme.com i pisz maile / dzowń :) Jeśli pedął rozpadł sie sam z siebie to powinni cos zarządzić :)
a mi sie bez paragonów zawsze udawało. W Unibajku korby bmx (kopia maila z zamówieniem, data przesyłki - Unibajk ma kopię faktury przecież!) podesłałem im foty cyfrowe, zadzwoniłem i puściłem w końcu korby bmx pekniete. Dostałem nowe.
W dunconie wymieniałem ramy, mimo ż ejak kupiłem w sklepie dostałem jakąś kartę gwarancyjna i zgubiłem, paragonu nie miałem. Przecież kto mógł to sprzedać jak nie oni. Oni byli dystrybutorem. Załatwiałem przez sklep który znam. Jak pekł mi kolejny da bomb co dostałem za azonika bez gwarancji kontkatowałem bezpośrednio duncona, pisałem mail , dzwoniłem, cierpiwie czekałem. Zrobiłem foty ramki, raz wysłałem ramke i dostałem paczką do domu, przesyłka za darmo :) Tylko nie poganiać i spokojnie, wszystko sie da załatwic jak są spoko.
Jak sklep nie będzie Ci chciał pomóc- wal od razu do 7anna.com.pl / ns-extreme.com Pisz maila na maila z tych stron. Jak masz aparart rób fote. W mailu opis co i dlaczego. Mozesz też zadzonic na podany telefon. Mysle że Ci pomogą i albo dostaniesz pedały, albo jakiś deal. YO
W dunconie wymieniałem ramy, mimo ż ejak kupiłem w sklepie dostałem jakąś kartę gwarancyjna i zgubiłem, paragonu nie miałem. Przecież kto mógł to sprzedać jak nie oni. Oni byli dystrybutorem. Załatwiałem przez sklep który znam. Jak pekł mi kolejny da bomb co dostałem za azonika bez gwarancji kontkatowałem bezpośrednio duncona, pisałem mail , dzwoniłem, cierpiwie czekałem. Zrobiłem foty ramki, raz wysłałem ramke i dostałem paczką do domu, przesyłka za darmo :) Tylko nie poganiać i spokojnie, wszystko sie da załatwic jak są spoko.
Jak sklep nie będzie Ci chciał pomóc- wal od razu do 7anna.com.pl / ns-extreme.com Pisz maila na maila z tych stron. Jak masz aparart rób fote. W mailu opis co i dlaczego. Mozesz też zadzonic na podany telefon. Mysle że Ci pomogą i albo dostaniesz pedały, albo jakiś deal. YO