skradziono v10 z boxxerem!!!!
skradziono v10 z boxxerem!!!!
wiecej info na www.krank.pl
SPRZEDAM - swinger6, 9.5 x 3.0 sprezyna 450, stan bdb! Monster 03, stan bdb, 1800 zl
no nie dziwne ze zajebali jak wracajac do domu po 4 w nocy mijalismy go na ul. bodajze 1Maja a on spal na schodkach glowa w dol a rower lezal 10m dalej na chodniku moglismy my go rownie dobrze zloic i by nawet nie wiedzial,ale ktos to zrobil po nas,wczesniej zul fajnie go mu przerysowal o murek,ale trzeba pamietac ze jak sie idzie najebac to bez wraka,nastepnym razem jak bedzie taka okazja to pozycze sobie takiego motora i pojezdze po gorach tak
wlasnie kurwa rudy- jak bys lezal kurwa najebany wykrwawiajacy sie 2 metry od rozwalonej ale zdatnej do jazdy bryki to bylo by etyczne jeszcze Ci tą bryke zajebac?
kurwa co ze byl najebany? trzeba bylo kurwa polozyc na nim rower i se isc w **** a nie cieszyc miche ze mu go ktos zaraz podpierdoli... moje gratulacje
kurwa co ze byl najebany? trzeba bylo kurwa polozyc na nim rower i se isc w **** a nie cieszyc miche ze mu go ktos zaraz podpierdoli... moje gratulacje
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1075066
"zamiast pomoc cokolwiek"
jak ktoś jest tak, hmm POPIER.DOLONY zeby sie tak naj.ebac z takim bikiem i potem spac to ja wymiękam...
narzekacie qrwa na dresów, dresy to, dresy tamto a nawet własnych rowerów upilnować nie potraficie :/
co innego qrwa napie.rdalać sie bo chcą cie sciągnąć z roweru ale kur.wa trzymanie roweru nie w domu, własnym pokoju, dać przejechac sie nieznajomemu (tez mozna przeczytac o tym wielce inteligentnym czynie na naszym jakze pieknym forum) i pojscie na impreze z rowerem to są najwieksze glupoty!!!!!!!!!
ja pierd.ole, przypomina mi sie moj kumpel, rozpieszczony bogaty jedynak... widze ze wiekszosc ludzi tutaj takich jest...
gratulacje dla wlasciciela roweru!!! sory ale nie ma co wspolczuc bo sam sobie zawiniłeś
jak ktoś jest tak, hmm POPIER.DOLONY zeby sie tak naj.ebac z takim bikiem i potem spac to ja wymiękam...
narzekacie qrwa na dresów, dresy to, dresy tamto a nawet własnych rowerów upilnować nie potraficie :/
co innego qrwa napie.rdalać sie bo chcą cie sciągnąć z roweru ale kur.wa trzymanie roweru nie w domu, własnym pokoju, dać przejechac sie nieznajomemu (tez mozna przeczytac o tym wielce inteligentnym czynie na naszym jakze pieknym forum) i pojscie na impreze z rowerem to są najwieksze glupoty!!!!!!!!!
ja pierd.ole, przypomina mi sie moj kumpel, rozpieszczony bogaty jedynak... widze ze wiekszosc ludzi tutaj takich jest...
gratulacje dla wlasciciela roweru!!! sory ale nie ma co wspolczuc bo sam sobie zawiniłeś