Amor-Sun Tour DURO 130mm OLEJ
Amor-Sun Tour DURO 130mm OLEJ
Co śadzicie o amortyzatorze Sun Tour DURO 130mm.???? Opłca sie kupić nowego za 490 zł Objętego 12 miesieczna gwarancja?????????? Jak sprawuje sie ten amor?? Bedzie dobry do DH????
ooooo mannnn przeciez to tyowa rasówka do DH(ostrego)...myśle ze dropy 15 m mozesz na nim jechac...nie no spoko...przeciez na duro zasuwa steave peat jak i bender to mannn...dorado wysiada..:P:P:P:)...bender łapał na nim ta najwyzsza skarpe dotychczasz...a steave peat wycina na duro juz 6-ty rok...mysle ze przydal by sie juz po tych szesciu latach lekki serwisik...ale peat twierdzi ze pomimo luzoów i zmniejszonego skoku do 30 mm bedzie duro katował dalej...jak sam udzielał wywiadu w wałbrzychu to pwoeidział że DURO górąąąąą.. :D!!!!!!!
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=258640
-
- Kontakt:
kurwa topicow o duro bylo ze 10 w tym tygodniu a ty sie dalej pytasz jaki to amor
kurwa ******* jak barszcz, gadalem ostatnio z joszua bender i on powiedzial ze ******* bo robil droba 185 metrow i mu dobil ( pewnie zle skoczył) ale co z tego ze go dobil przeciez bender nie umie skakac
amor do typowego XC jako 130 nie nadaje sie do niczego wiecej
rotfl
lol
kurwa ******* jak barszcz, gadalem ostatnio z joszua bender i on powiedzial ze ******* bo robil droba 185 metrow i mu dobil ( pewnie zle skoczył) ale co z tego ze go dobil przeciez bender nie umie skakac
amor do typowego XC jako 130 nie nadaje sie do niczego wiecej
rotfl
lol
nowy sklep internetowy
www.netbike.pl
dopiero sie budujemy :)
www.netbike.pl
no ale tak to bywa jak sie bierze amor do XC do takich sskoków
ostatnio jak skakałem na kumpla rowerze na tym duro i zrobilem dropa 9 mm to jakos cudem go nie dobilem ale lekką ryse na goleniu widac jeszcze 1 skoko tak z a10-15 metrow i amor na smietnik
bede musial mu kupic nowy amor, doradzcie co bedzie lepsze
RST CAPA T4
czy
RST GILA T4
??
mam dylemat i nie wiem co zrobic
pomocy
ROTFL
ostatnio jak skakałem na kumpla rowerze na tym duro i zrobilem dropa 9 mm to jakos cudem go nie dobilem ale lekką ryse na goleniu widac jeszcze 1 skoko tak z a10-15 metrow i amor na smietnik
bede musial mu kupic nowy amor, doradzcie co bedzie lepsze
RST CAPA T4
czy
RST GILA T4
??
mam dylemat i nie wiem co zrobic
pomocy
ROTFL
nowy sklep internetowy
www.netbike.pl
www.netbike.pl