Pike 409, wymiana sprężyn
Pike 409, wymiana sprężyn
Siema. Postanowiłem zainwestować w utwardzenie mojego Pika, bo zbyt czesto go dobijam.
Mysle ze wymiana sprezyn to jedyne sluszne rozwiazanie i chcialbym sie zapytac osob ktore juz to robily o pare rzeczy.
Jaki jest koszt wymiany?
Czy to trzeba wysylac amor do harfy, czy zrobia mi to w kazdym serwisie RS?
Ważę około 70 kg, teraz mam te standardowe sprezyny w amorze, i pytanie brzmi jakie sa stopnie twardosci do wyboru? Miekkie, srednie i twarde...? I jakie powinienem wybrac?
Z gory dzieki za wszystkie odpowiedzi.
Pozdro
Mysle ze wymiana sprezyn to jedyne sluszne rozwiazanie i chcialbym sie zapytac osob ktore juz to robily o pare rzeczy.
Jaki jest koszt wymiany?
Czy to trzeba wysylac amor do harfy, czy zrobia mi to w kazdym serwisie RS?
Ważę około 70 kg, teraz mam te standardowe sprezyny w amorze, i pytanie brzmi jakie sa stopnie twardosci do wyboru? Miekkie, srednie i twarde...? I jakie powinienem wybrac?
Z gory dzieki za wszystkie odpowiedzi.
Pozdro
spróbuj zmienić olej na gęstrzy na początek a co do sprężyn to kup jedną czerwoną bo ważysz mało a jak dasz dwie czerwone to moze sie okazać za twardy .musisz popróbować.do harfy nie ma sensu wysyłać chyba że masz świerzą gware i się boisz.jak odkręcisz delikatnie to nic sie nie stanie.co do sprężyn to nawet z marcocha będą pasować byle na tą samą średnice goleni.
HAHAHAHAHAHAHAHA
koleś kiedy ciebie czytałem nie mogłem z brechtu! hahahahaha
Olej spowoduje zamulenie wideł. Gdzie w Pike 2 sprężyny? No dajcie spokój.... Sprężyny od Marzocha nie będą pasowały bo pike ma jeszcze tam U-Turn ******....
I przez takich debili ludzie wlewają do Duro Kujawskiego...
A wracając do tematu, ja zmieniałem w Pike sprężyny na czarne czyli twarde i nadal (ale żadziej) go dobijam. Lepiej zagadaj na gg kiedy będe dostepny tedy ci wszystko wytłumacze co i jak (doświadczenie zawodowe) 793277
koleś kiedy ciebie czytałem nie mogłem z brechtu! hahahahaha
Olej spowoduje zamulenie wideł. Gdzie w Pike 2 sprężyny? No dajcie spokój.... Sprężyny od Marzocha nie będą pasowały bo pike ma jeszcze tam U-Turn ******....
I przez takich debili ludzie wlewają do Duro Kujawskiego...
A wracając do tematu, ja zmieniałem w Pike sprężyny na czarne czyli twarde i nadal (ale żadziej) go dobijam. Lepiej zagadaj na gg kiedy będe dostepny tedy ci wszystko wytłumacze co i jak (doświadczenie zawodowe) 793277
Brring
nie wymieniaj sprezyn ! ja mam 409 a waze wiecej od ciebie i nie dobijam pika bo skreciłem sobie tłumienie na maxa i jest bardzo fajny i sztywny. Najłatwiej jest wsadzić zwykłą linke miejsce na manetke kompresji tłumika i ją zablokować skręcając to niebieskie pokrętło, przetestuj to pozdro!
http://tiny.pl/qw59
..:My cock is much bigger than yours:..
..:My cock is much bigger than yours:..