windows vista
windows vista
helo znacie moze jakies programy p2p ktore beda chodzily z vista?
emule i ares odpadaja,nie chodza z tym szajsem.
pozdro.
emule i ares odpadaja,nie chodza z tym szajsem.
pozdro.
Vista to i tak największe gówno jakie ostatnio widziałem, nie dośc że blokuje przegrywanie płyt i trzeba cały czas coś kombinować to jeszcze strasznie muli komputer, oprócz tego jak sie zawiesi to juz na amen i na dodatek nie dzialaja w niej niektóre skróty klawiszowe. Jak bym mógł wybierać nigdy nie kupiłbym tego szajsu, wole już wrócić do XP
tanie części, ciuchy, kaski, ochraniacze troya, foxa, thora itdi... 4920194
Down... będzie na 100% działał azurez, bo jest napisany na platformie Java (chyba), więc jak masz zainstalowaną Jave (a skoro przeglądasz stronki to powinienneś mieć), musisz tylko ustawić sobie porty, do tego programu w tym wbudowanym antywirusie, (opis jak to się robi w necie znajdź)
Pozatym z Vistą jest tak jak z ME. Microsoft testuje na użytkownikach nowy "typ"systemu, a zebrane doświadczenie wykożystają do super-hiper-odjechanego systemu:P (pewnie na pulpicie będzie miał ikonke "reinstal":D), tak jak po ME pojawił się XP. Czy mam racje?? Wystarczy, że porównacie sobie, kiedy kończy się wsparcie (w postaci łatek i pomocy technicznej) do Visty, a kiedy do XP. Koniec wsparcia do Visty: 2012, a XP: 2014. Chyba wystarczy. Wole poczekać do premiery czegoś pożądniejszego, niż ładować się w system co prawda ładny, ale stabilny jak łeb na kacu:).
Pozatym z Vistą jest tak jak z ME. Microsoft testuje na użytkownikach nowy "typ"systemu, a zebrane doświadczenie wykożystają do super-hiper-odjechanego systemu:P (pewnie na pulpicie będzie miał ikonke "reinstal":D), tak jak po ME pojawił się XP. Czy mam racje?? Wystarczy, że porównacie sobie, kiedy kończy się wsparcie (w postaci łatek i pomocy technicznej) do Visty, a kiedy do XP. Koniec wsparcia do Visty: 2012, a XP: 2014. Chyba wystarczy. Wole poczekać do premiery czegoś pożądniejszego, niż ładować się w system co prawda ładny, ale stabilny jak łeb na kacu:).
Najlepszy trik: Dziobak ;) |..|
It's time for rock'n'roll bith
Plujemy I Spadamy
It's time for rock'n'roll bith
Plujemy I Spadamy