Amortyzatory
-
- Kontakt:
Amortyzatory
Witam ! Mam pytanie odnosnie amoryzatorów Duro. Nie wiem który model wybrac i ktory jest najlepszy. Chodzi mi o modele : DJD , E , DJ , DJ-E. Dzieki za pomoc :)
-
- Kontakt:
HeHe DJ-E kosztuje 500zl a E jedyne 320zl ;p mala różnica jest ;] Wlasnie sie zastanawiam czy kupic szybciej Duro E czy dozbierac kase i kupic dj 03. W przyszłym miesciacu kupiuje krossa signa ds (wiem ze to shit) ale dopiero zaczynam jazde i powoli sie ucze i uwazam ze na poczatek ten rower mi starczy...przynajmniej na jakis czas ;p I wlasnie nie wiem czy jest sens wsadzania tam dj 03 ??
-
- Kontakt:
Manitou splice elite 2006. Mam i polecam. Jest o dziwo mocny i o dziwo chodzi. Bardzo sprawna regulacja twardości jak i tłumienia powrotu. Ja za tygodniowy dałem 400ziko i nie żałuje tej decyzji. Fajnie lata się na nim dirty:) nie mylić z wersją comp,która jest na maxa z dupy. Co tam jeszcze,blacki rocznik 04/05 ,dj 3 2003:) Sporo tego jest. Pozdro!
-
- Kontakt:
Z tych wszystkich wynalazków Duro, jesli miałbym ktorys brac to wziąłbym Duro E z 2006 roku, poniewaz: Po pierwsze golenie górne są aluminiowe, anoda nie schodzi z nich, ładne czarne jak w Marzocchi a po drugie maja mocniejsza korone, a po trzecie...nie ma po trzecie
Ogolnie wziałbym go tylko ze wzgledu na golenie z ktorych nie schodzi anoda. Ale wiadomo dozbierasz 150zł i masz uzywanego drop offa (np wersje comp montowane w rowerach seryjnie).

-
- Kontakt:
HeHe to wkoncu nie wiem ktory kupic ;] Zastanawiam sie nad dj 03 i duro E ( http://www.allegro.pl/item226200556_sr_ ... ocja_.html ) Pomozcie ! ;p