Witam ponownie,
Mam zamiar kupić kiere z mostkiem do zastosowań podanych w temacie,mam na oku głównie produkty NS'a i Dartmoor'a aczkolwiek jestem otwarty na wszelkie inne propozycje :wink: ,myślałem nad:
Co sądzicie o tych chudszych,czy nie będą za słabe? (specjalnie wybrałem te modele gdyż zależy mi na pasujących do nich mostkach mających charakterystyczny kąt).
W Dartmoorach troche odstrasza mnie długość kierownic (a raczej "krótkość":wink:) wszystkie po 68cm (teraz mam 65 i wydaje mi się mega krótka!)
Do Quarka nie jestem zbyt przekonany,jak dla mnie za bardzo "leżący" ten mostek jednak kompromisem jest tu świetna kierownica.
To ostatnie szczerze powiedziawszy mi się niezbyt podoba wizualnie (wiem wiem nie wygląd tu najważniejszy :wink: ) aczkolwiek prosiłbym o opinie na temat tego zestawienia.Pzdr.
NUmer 4 to chyba jeden z tanszych setow i sprawdzonych przez wielu.
Numer 1 bym sobie odpuscil bo to typowo streetowy secik.
Jesli masz kase to moze Cos z dartmoora na 31,8 bys wybral.
Z quarkiem w dh jakos bym sie bal, jak dla mnie to maly lekki mostek do dirtu i streetu, ja go tak uzywam. Do ciezszych zastosowan wolalbym poprzednika Radiatora i bad mame albo hanabero.
jak dla mnie zeswa 1 najlepy sam mam jalapeno z mostkiem nei jump'a a dartmoora (ten co jest taki sam jak jump :P ) i dla mnie bardzo dobry set polecam
ja polecam 3 zestaw mam quarka i muthe hucke i jest naprawde spoko kiera co prawda szeroka, ale taką chciałem(lepsza kontrola roweru). A skwarek jest naprawde dobrym mostkiem. Kumpel ma w fullu identyczny zestaw i tez jest zadowolony (mimo tego ze mowi ze jego mostek jest ładniejszy)
weź kiere hussefelta i mostek holzfeller ja mam taki zestawik i jest zajebis... gorąco polecam ten set. będzie on droższy niż 2 hussefelty ale nie znacznie pozdro