RS Pike426 vs. ManitouNixonElite vs. ManitouShermanFlick
RS Pike426 vs. ManitouNixonElite vs. ManitouShermanFlick
tak jak w temacie ... ktory amor lepszy do fr i lekkiego dh ... ogolnie do skokow ... bedzie na poczatku w konie shred a potem w Dunconie Cocker ...
interesowalby mnie tez marcoki ale podobno drop offy kiepsko pracuja a mam na amor do 1600 wiec 66 odpadaja ...
wiem ze shermany przestali produkowac w 2005 ale nadal mozna dostac je nowki ... tylko nei wiem jak z gwarancja
mozecie tez napisac cos dokladniej o nixonach
... z gory dzieki ... i prosze o nie podpinanie sie pod temat :)
interesowalby mnie tez marcoki ale podobno drop offy kiepsko pracuja a mam na amor do 1600 wiec 66 odpadaja ...
wiem ze shermany przestali produkowac w 2005 ale nadal mozna dostac je nowki ... tylko nei wiem jak z gwarancja
mozecie tez napisac cos dokladniej o nixonach
... z gory dzieki ... i prosze o nie podpinanie sie pod temat :)
sprzedam:
Fingerboard Darkstar i akcesoria
to co ty nie chcesz amora bo wiesz ze jeden z ich produktów słabopracuje? akurat seria Drop Off to był nie wypał co nieznaczy że wszystkie ich amory sa do dupy.. ja bym brał 66rc i to zdecydowanieNet. pisze:nteresowalby mnie tez marcoki ale podobno drop offy kiepsko pracuja a mam na amor do 1600 wiec 66 odpadaja ...
-
- Kontakt:
froger34 stwierdził że 66 odpada z powodów finansowych a nie dlatego że dropoffy są do bani... czytaj ze zrozumieniemfroger34 pisze:Net. napisał:
nteresowalby mnie tez marcoki ale podobno drop offy kiepsko pracuja a mam na amor do 1600 wiec 66 odpadaja ...
to co ty nie chcesz amora bo wiesz ze jeden z ich produktów słabopracuje? akurat seria Drop Off to był nie wypał co nieznaczy że wszystkie ich amory sa do dupy.. ja bym brał 66rc i to zdecydowanie

www.sap.end.pl - "JEAN FRANCOIS GOTUJE BURRITO"
http://tiny.pl/dgjw - anlbum na PB
http://tiny.pl/dgjw - anlbum na PB
wszystko super tylko ja ... no chcialbym amor nowke .. ewentualnie uzywke ale z gwarancja ... 1600 to nie jest niewiadomo ile ... jak 66 to tylko rc ... nixon wytrzymaloscia nie grzeszy ashermany przestalu produkowac w 2005 ...
mi zalezy na regulacji skoku ... bo moja kona to maksymalnie 140 mm wytrzyma ...
wiec travis odpada
jak dorwe domina badz 66 rc z regulacja za 1600 to biore
potem ewentualnie jakby domine i 66 nie wypalily to shermana flicka badz pika 426
z nixona chyba zrezygnuje
jak macie jeszcze jakies propozycje amorow do 1600 z regulacja skoku np 130 - 180 lub sth like that to piszcie
mi zalezy na regulacji skoku ... bo moja kona to maksymalnie 140 mm wytrzyma ...
wiec travis odpada
jak dorwe domina badz 66 rc z regulacja za 1600 to biore
potem ewentualnie jakby domine i 66 nie wypalily to shermana flicka badz pika 426
z nixona chyba zrezygnuje
jak macie jeszcze jakies propozycje amorow do 1600 z regulacja skoku np 130 - 180 lub sth like that to piszcie

sprzedam:
Net. mam wrażenie że nie masz pojecia o czym mówisz... Travis jest duuuuuuuużo niższy od 66rc, ktore bierzesz pod uwage <lol> Jak wsatawisz 66rc do sztywnej kony, to weź odrazu wykup pakiet wizyt u dentysty, bo zęby bd zbierać.
Wg mnie wybieraj między -
Domain
Pike 426
Travis
sherman ma nieciekawa prace, marnie wypadnie w "DH"
Pozdro.
Wg mnie wybieraj między -
Domain
Pike 426
Travis
sherman ma nieciekawa prace, marnie wypadnie w "DH"
Pozdro.
Z tych widelców, o których była mowa to polecałbym travisa.
Jest o wiele bardziej sztywny od domaina i pika, Obydwa wcześniej wspomniane widelce moim zdaniem ustępują pracą w stosunku do travisa.
66 bym nie brał, bo są po prostu za wysokie! Mój travis sc 180 jest niższy nawet od 66 z 2006-7 roku!
Sherman to bardzo dobry widelec, ale... ale jest już trochę stary
Jest o wiele bardziej sztywny od domaina i pika, Obydwa wcześniej wspomniane widelce moim zdaniem ustępują pracą w stosunku do travisa.
66 bym nie brał, bo są po prostu za wysokie! Mój travis sc 180 jest niższy nawet od 66 z 2006-7 roku!
Sherman to bardzo dobry widelec, ale... ale jest już trochę stary

masz racje xxxxxxx ... 66 odpadaja ... ale travis nie ma regulacji ... ona ma skoki 150 i 180 tak ?
czyli 66 wyeliminowane ... pozostaje domine z regulacja 130 - 180
pike 426 lub race
sherman flick
no i jak mi kona wytrzyma to travis
ale jak tak teraz patrze to w sumie calkiem calkiem jest tez Z1 Light ETA 2006
mi chodzi o fr ... kilkumetrowe hopki .. wysokie dropy ... nie chce zeby amor sie posypal po trzech miesiacach
czyli 66 wyeliminowane ... pozostaje domine z regulacja 130 - 180
pike 426 lub race
sherman flick
no i jak mi kona wytrzyma to travis
ale jak tak teraz patrze to w sumie calkiem calkiem jest tez Z1 Light ETA 2006
mi chodzi o fr ... kilkumetrowe hopki .. wysokie dropy ... nie chce zeby amor sie posypal po trzech miesiacach
sprzedam:
ale nie wiem czy kona sherd przy travisie wytrzyma ... domine ... kusi mnie .. jak dorwe to biore domina ... nie chcialbym dawac dodtakowego zajecia mojemu stomatologowi jakby glowka w konie poszla pod travisem
pozostal Domine 115 - 160
Travis Single
Sherman Flick
kolejnosc jak na razie idzie Domine - Sherman - Travis (tylko nie wiem jak z kona) -
pozostal Domine 115 - 160
Travis Single
Sherman Flick
kolejnosc jak na razie idzie Domine - Sherman - Travis (tylko nie wiem jak z kona) -
sprzedam:
-
- Kontakt:
kto z was jezdzil na drop offie ? oczywiscie mowie o modelu 2006 z qr20 i 150mm skoku .! mam ten amorek i naprawde je7stem z niego bardzo zadowolony !! amorek ladnie wykorzystuje skok jest wytrzymaly (moj juz duzo przezyl) NAPORADE DA SIE GO DOPASOWAC DO SIEBIE ! moze nie ma tyle regulacji co pike ale serio jezeli go powietyrzem wyregulujesz to bedziesz zadowolony !! GORĄCO POLECAM !
teraz tylko zbierm juz opinie o domainach 318 u turn badz o travisach single badz o shermanie flicku ... bo mysle ze moj wybor padnie na jeden z tych trzech amorow .. najpewniej bedzie to domain bo travis mi zakatuje kone (no chyba ze sie stanie cud) ... a sherman jest ... uniwersalny ...
poluje na domaina 318 u turn
poluje na domaina 318 u turn

sprzedam: