Spotkanie na lans i rwanie lasek
-
- Kontakt:
Spotkanie na lans i rwanie lasek
Niechaj niniejszym wiadome bedzie, iz dnia jutrzejszego pod kolumna co na niej Zygmunt stoi o godzinie 10.30 odbedzie sie spotkanie. Czekamy do 11.
W planach mamy (poza zwiedzeniem miejscowek niedalekich) wielki lans, rwanie lasek. Ziomal pokaze nam tez miejsce gdzie rzekomo mozna nabyc napoje wyskokowe w cenie 1zl za pol litra. Ewentualnie mozemy sie wybrac na wielka polewke w pizzy hut.
Bedzie cyfrowka =D
Zapraszam.
W planach mamy (poza zwiedzeniem miejscowek niedalekich) wielki lans, rwanie lasek. Ziomal pokaze nam tez miejsce gdzie rzekomo mozna nabyc napoje wyskokowe w cenie 1zl za pol litra. Ewentualnie mozemy sie wybrac na wielka polewke w pizzy hut.
Bedzie cyfrowka =D
Zapraszam.
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
jade z rufusem jeszcze yesusa wyciagniemy :P
w planach jest wpadniecie sie na jutrzenke, kiedy to bedize i wogole to sie zobaczy w praniu. sadze ze pojezdzimy i porobimy se szpana po miescie z godzinke gdzie nas oczy poniosa, a potem sie ustatkujemy w jakowyms miejscu :D
hmm wlasnioe dostalem info : yesus nie jedzie (chocaiz rano to moze sie zmienic :P)
ide montowac klocki do vki bede na forum za jakis czas to zobacze kto smiga jutro :P
w planach jest wpadniecie sie na jutrzenke, kiedy to bedize i wogole to sie zobaczy w praniu. sadze ze pojezdzimy i porobimy se szpana po miescie z godzinke gdzie nas oczy poniosa, a potem sie ustatkujemy w jakowyms miejscu :D
hmm wlasnioe dostalem info : yesus nie jedzie (chocaiz rano to moze sie zmienic :P)
ide montowac klocki do vki bede na forum za jakis czas to zobacze kto smiga jutro :P
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ej man. Rufus słuchaj lansowanie bez lansu squadu to nie wiem czy wam dobrze wyjdzie :D Także próbujcie sie polansować na streecie a w razie czego wpdajcie na jutrzene zobaczycie prawdziwych lansu rycerzy i może nawet króla :] Wszyscy lansujący sie bikerzy wpadać na jutrzene.
Tak btw to chyba nam sie z pojebem udało załatwić towary przed którymi sie będziemy lansować :D Ale tylko 2 więc załatwcie więcej :]
Peace
Tak btw to chyba nam sie z pojebem udało załatwić towary przed którymi sie będziemy lansować :D Ale tylko 2 więc załatwcie więcej :]
Peace
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=12452