piaskowanie ramy ! Na gwałt potrzebne
piaskowanie ramy ! Na gwałt potrzebne
Gdzie wypiaskuje szybko rame ? Prosze podac mi jakies namiary na ludzików ktorzy to robia szybko i od reki
-
- Kontakt:
dolacze sie do tematu, ale mi chodzi o wlasnie chemiczne sciaganie lakieru. DJ MICROS nie mam nic do Ciebie, ale pamietam jak kumpel dal rame do piaskowania. jak wrocila to wygladala jakbys ktos normalnie sciagal warstwy alu, wiem ze sa rozne stopnie piaskowania, ale obraz tej ramy tkwi mi w pamieci i nie chcialbym tego ze swoja. tak wiec jesli znacie jakis sprawdzony! zaklad to chetnie dowiem sie gdzie taki sie znajduje.
http://tiny.pl/42t5
^ Allegro - Zapraszam ^
^ Allegro - Zapraszam ^
Hmm no rozumiem Twoje obawy ThoRx, ale od tego jest kompresor i ustawianie ciśnienia, z jakim ma lecieć "piasek". Po drugie trzeba pamiętać, ze po zdarciu lakieru poprzez piaskowanie z ALUMINIUM zostaje ono gołe, wiec żeby to kolejny raz pomalować, ja bym radził oddanie tego do dobrego lakiernika, bo z tego, co wiem aluminium przed malowaniem trzeba w czymś wygotować, lub pokryć jakaś warstwą czegośtam, żeby lakier się wogóle trzymał... Poprostu - zapytał o piaskowanie na gwał i czy ktos nie ma znajomego, czy cuś, więc napisałem, ze mam piaskarkę... Tyle. Pozdro
-
- Kontakt: