Opona się nie mieści!?
Opona się nie mieści!?
Witam!
Mam opony 2.6 specialized s-works evil twin roller i crussherra i nie mieści mi się do starego amora. Moglibyście mi podać wszystkie amory które znacie do 400zł (używki)tak aby koło z oponą wchodziło bez żadnych przeszkód. Amor ma być do lekkiego dh i 4x.
Proszę i z góry dzięki!!!
Mam opony 2.6 specialized s-works evil twin roller i crussherra i nie mieści mi się do starego amora. Moglibyście mi podać wszystkie amory które znacie do 400zł (używki)tak aby koło z oponą wchodziło bez żadnych przeszkód. Amor ma być do lekkiego dh i 4x.
Proszę i z góry dzięki!!!
-
- Kontakt:
Raider pisze:Sam się pierdolnij, ja dopiero zaczynam inne części są ok. i się do
lekkiego dh i 4x nadają a amor na pewno nie i dlatego go chcę zmienić więc proszę o radę a nie o obrażliwe chasła.ok???????
ok ale dla mnie nie ma czegos takiego jak 4x i lekkie DH na jednym rowerze, jedno wyklucza drugie i koniec! sam sobie okresl co chcesz robic i skladaj taki rower, bo cos co jest do wszystkiego jest do NICZEGO!
hmmm a za 400zl mozna znalezc djIII uzywanego, nic wiecej, moze sr epicon ale to wszystko zalezy od tego czy spadasz twardo czy nie:D