Obóz rowerowy
-
- Kontakt:
Obóz rowerowy
http://www.dailymotion.com/siaramtb/vid ... g-2007_fun
jest takie coś jak obóz do dh, dj ogolnie rowerowy- taki jak na filmiku?
Jesli tak, to gdzie moge sie o nim wiecej dowiedziec?
Z gory dzieki
jest takie coś jak obóz do dh, dj ogolnie rowerowy- taki jak na filmiku?
Jesli tak, to gdzie moge sie o nim wiecej dowiedziec?
Z gory dzieki
http://www.pinkbike.com/photo/1552709/
www.obozrowerowy.pl
prowadzony przez Jode & company w postaci Siary jak dobrze pamiętam.
prowadzony przez Jode & company w postaci Siary jak dobrze pamiętam.
Ja byłem i było niesamowicie
Byłem tylko na jednym turnusie, a lepiej jest jechac na, dwa bo prawdziwa jazda zaczynala sie dopieo pod koniec pobytu jak juz byles obeznany i w ogole... Atmosfera niesamowita, jazda caly dzien
W tym roku był Leogang, w przyszlym roku jedziemy do Winterberga, podobno tam jest fajniej 

Bike
Sleep
Repeat
<--------
Sleep
Repeat
<--------
Musisz mieć rower kask i mozesz jechac
Na sam początek zapoznanie z trasą a potem kto chciał zostawal na ns'ach i dirtach na dole, a reszta jechala z instruktorami na gore pojezdzic. Ja z kumplami wstawalismy o godzinie 8:50, o 9:00 sniadanie, o 10:00 na rower, jezdzilo sie do ok. 18:00 i wycienczony wracales do hotelu gdzie czekała cie obiado kolacja, zazwyczaj jedlismy z kumplami na stoku jakas pizze czy cos bo nie dalo sie tak tylko na sniadaniu jezdzic ;] Czasem niektorzy odlaczali sie od grupy i sami jechali na gore przez co zazwyczaj było pompowanie albo dżampingi xD W hotelu bylo bardzo fajnie chodzilismy sobie po pokojach i gadalismy, albo lalismy sie z papieżem wodą xD mielismy niestety pokoj obok instruktorow co doprowadzilo przez nocne pykanko bo dżampingow rano, przez co z kumplem ledwo chodzilsimy ;D Takze radze wam odrazu pilnujcie sie!
Obóz naprawde był niesamowity
Za rok tez jade tylko na dwa turnusy
No rozpisałem sie troszke i mam nadzieje ze sie dowiedzieliscie co cheliscie wiedziec
ps. zapomnialem napisac, ze byly jeszcze zawody, bardzo fajnie tylko nie znalem drugiej trasy i mialem glebunie ;D zawody polegaly na wyscigach na trasie dualowej
W planie byla tez analiza na podstawie wideło, ale zadnego wideło nie było, może oprocz takie pewnego filmu "Andrzejek" ogladanego na jednym iPodzie w 20 osób xD
Nie no super było

ps. zapomnialem napisac, ze byly jeszcze zawody, bardzo fajnie tylko nie znalem drugiej trasy i mialem glebunie ;D zawody polegaly na wyscigach na trasie dualowej

Nie no super było

Bike
Sleep
Repeat
<--------
Sleep
Repeat
<--------
No więc my latalismy do serwisu ktory był jakies 200 metrow od hotelu ;] Chyba ze awaria zdarzyla sie na stoku to do serwisu kony gdzie troche duzo kasy brali ale naprawiali
mogles tez sam sobie naprawiac wystrczylo wziasc od kogos narzędzia i naprawiac
Najlepiej jakbys sobie wzial dwie detki i imbusy na wszeli wypadek, ja wzialem sobie detki i w ogole mi sie nie przydaly ale zawsze lepiej miec ;D

Bike
Sleep
Repeat
<--------
Sleep
Repeat
<--------
Ja bylem w Pulawach(: Tez fajnie bylo. Co do warunkow wyjazdu no to sprzet, kask i jakies podstawy w jezdzie(jak sie pozniej okazalo nie koniecznie;p). My sobie wiekszosc sami naprawialismy, ale np. kola centrowal siara... Polecam bo bardzo fajny obozik:]
www.szok.it - wchodzić, czytać, komentować i dać sie zaszokować!