Malowanie w łodzi i za ile?
Malowanie w łodzi i za ile?
Witam kupiłem niedawno stalową ramę " kona scab" Lakier jest w stanie.. hmm lichym. Chce ją pomalowac na czarno czy wie moze ktoś gdzie to zrobi na terenie łodzi jak najtaniej.
Zbierałem... Złożyłem... I ukradli...
Ale teraz zaczynam od nowa...
wet sa 3 opcje:
1 samemu to zrobic wyjdzie tanio
2. tak jak napisal lloll666 pogadac z jakims warsztatem samochodowym ze jak beda malowali i im zostanie farba to niech Ci poleca rame
3.dac do malowania proszkowego i to jest chyba najlepsza opcja Z tego co pamietam to kiedys dawalem rame do pacholca na kilinskiego przy dynamo i jakis jego znajomek to robil. A najlepiej to wez panorame firm sprawdz ogloszenia MALOWANIE PROSZKOWE zadzwon i tyle - koszt mysle ze z piaskowaniem z 50 zl
1 samemu to zrobic wyjdzie tanio
2. tak jak napisal lloll666 pogadac z jakims warsztatem samochodowym ze jak beda malowali i im zostanie farba to niech Ci poleca rame
3.dac do malowania proszkowego i to jest chyba najlepsza opcja Z tego co pamietam to kiedys dawalem rame do pacholca na kilinskiego przy dynamo i jakis jego znajomek to robil. A najlepiej to wez panorame firm sprawdz ogloszenia MALOWANIE PROSZKOWE zadzwon i tyle - koszt mysle ze z piaskowaniem z 50 zl
n0 ridE n0 fUN
oj taka cena to dla mnie zbyt wiele rame kupiłem za 200 zł i zbytnio mnie nie sta na malowanie za 150zł Nie mam zbyt wiele pieniędzy a czeka mnie jeszcze zakup wielu części takich jak kiera, mostek, koła, wkład, stery, zaciski pod tarcze, amortyzator. Więc jeżeli chodzi o malowanie to stac mnie tylko na 60zł
Wczoraj byłem w dwóch warsztatach samochodowych. Mowa jest o zwykłym malowaniu w jednym specjalista
ma warsztat w komórce i zawołał ode mnie 50zł + farba. Drugi ma profesjonalny zakład ale zawołał już 150zł. Jutro może się przejadę na kilinskiego tak jak radzi 3,143k4r2