Witam
czy robil juz ktos taka operacje na wlasna reke ?
czy jest to jakos specjalnie skomplikowane ?
moze ktos ma jakiegos manuala jak to krok po kroku zrobic ?
chodzi mi tylko o zalanie damperka olejem
dzieki za odp
pozdro!
serwis 5th elementa !
powodzenia. wszystko sie da zrobic, ale niektorych rzeczy poprostu sie nie oplaca samemu. byl topic o 5th elementach i ktos sie oglaszal, ze robi. ze robia w bielsku za 60zl, wystarczy poszukac. jak ktos opanowal sztuke serwisowania tego dampera to chyab sie tym tutaj nie podzieli jezeli chca za to 60zl.
http://tiny.pl/42t5
^ Allegro - Zapraszam ^
^ Allegro - Zapraszam ^
no niby tak, tylko ze jakos Ci co to pisali nie chca sie podzielic namiarami na ludzi ktorzy robia serwis za te 60zl
a w Crazy Crank robia serwis z gwarancja i wymiana uszczelek ale za 240zl, a za taka kase to sie oplaca robic samemu
u mnie np. nie dzialaja pokretla od regulacji tlumienia poczatku i konca skoku i chce zobaczyc czy to sie wogole da jakos samemu naprawic
a w Crazy Crank robia serwis z gwarancja i wymiana uszczelek ale za 240zl, a za taka kase to sie oplaca robic samemu
u mnie np. nie dzialaja pokretla od regulacji tlumienia poczatku i konca skoku i chce zobaczyc czy to sie wogole da jakos samemu naprawic