www.freeride.bnx.pl
www.freeride.bnx.pl
Witam zapraszam na nową stronę działu rowerowego forum.mocny.com.
Strona narazie jest w fazie jeszcze poprawek, ale nie długo ruszy pełną parą.
Rejestrujcie się i dodawajcie linki, fotki, artykuły itp. Zapraszam !!!
www.freeride.bnx.pl
PROSZĘ NIE USUWAĆ TEGO TEMATU !!!
Strona narazie jest w fazie jeszcze poprawek, ale nie długo ruszy pełną parą.
Rejestrujcie się i dodawajcie linki, fotki, artykuły itp. Zapraszam !!!
www.freeride.bnx.pl
PROSZĘ NIE USUWAĆ TEGO TEMATU !!!
-
- Kontakt:
Hehehehe...stronka bardzo fajna mam swoją podobną nazwą ale będzie zmiana życze ruchu na stronce...jak co luknij na moją www.freeride.tnb.pl
Pozdrawiam
Pozdrawiam

...?
-
- Kontakt:
stachoo - O czym pier******
, właśnie tacy ludzie mnie wkur*****, siedzę zazwyczaj ok 30-45 min sam tłumacząc newsa, a ty pier****** o sprawach o których wogóle nie masz pojęcia ;/ ;/ ;/
R_O_S_A - No i co z tego, że nasza strona nie będzie mieć x wejść, ja jestem niesamowicie szczęśliwy, jak ona komuś coś pomoże i tyle, i jak znajdę jakiś tam czas, to zacznę pisać arty na temat jazdy, i sprzętu i może się to komuś przyda. Więc jeżeli jesteś czarnoksiężnikiem, i wiesz, że nie mamy szans bytu, to zobaczymy z czasem.

R_O_S_A - No i co z tego, że nasza strona nie będzie mieć x wejść, ja jestem niesamowicie szczęśliwy, jak ona komuś coś pomoże i tyle, i jak znajdę jakiś tam czas, to zacznę pisać arty na temat jazdy, i sprzętu i może się to komuś przyda. Więc jeżeli jesteś czarnoksiężnikiem, i wiesz, że nie mamy szans bytu, to zobaczymy z czasem.