Ramka do DH kwota max 6500zl
Ramka do DH kwota max 6500zl
Witam :) Mam pytanie dotyczace ramki do DH dosc ostrego kamienie korzenie każdy wie o co chodzi :] Preferuje sprzęt unikatowy ale dobra masówka te może być najważniejsze to spory skok i dobra praca będzie ta ramka na amorku 888wc 08 jeżeli to w czymś pomoże :)Zastanawiam sie nad ramka Canfield Brothers Formula One rozmiar M na damperku ava dhs mysle też nad Turnerem DHR 2007 też mi świta Karpiel Disco Volante w głowie oczywiscie też nowy model... pozdrawiam i proszę o sensowne propozycje
-
- Kontakt:
z takim budżetem to masz większość ram do DH. Fajny jest Ironhorse Sunday WC , później napewno Santa V10 (07 albo już 08)... Bo do DH to fajny, lekki set byś miał z Boxxerem WC. A tak to jeszcze kilka pozostałych ram (Glory,Orange,Session10,).
GG:13430637
http://weeze.pl/ [S] mostek Straitline 2010 28mm
http://weeze.pl/ [S] mostek Straitline 2010 28mm
Jak Chcesz unikat, to za te 6.5 kloca oddam Ci moją ramkę :P Nie no
Zart ...
Chcesz pospolity sprzęt- Glory i V10
Chcesz sprzęt nietuzinkowy - Bierz jedno z tych co Napisałeś ...
Ja jeszcze ze swoich upodobań dodałbym DeVinci Wilsona, mimo, że niemal nic na temat tej ramy nie wiem, do czego sie przyznaję . Sam nawet się na to bym kiedyś pokusił.... Myślę, że za 6.5 tys zł dałoby się to do kraju zatargać .
Pozdro!

Chcesz pospolity sprzęt- Glory i V10
Chcesz sprzęt nietuzinkowy - Bierz jedno z tych co Napisałeś ...
Ja jeszcze ze swoich upodobań dodałbym DeVinci Wilsona, mimo, że niemal nic na temat tej ramy nie wiem, do czego sie przyznaję . Sam nawet się na to bym kiedyś pokusił.... Myślę, że za 6.5 tys zł dałoby się to do kraju zatargać .
Pozdro!
WWW.WFSPORT.PL
http://tiny.pl/bcjf - rowery na 2009...
http://tiny.pl/bcjf - rowery na 2009...
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic. ... 31&start=0 Poszukaj bo bylo kilka podobnych tematow wiec moze cos dla siebie znajdziesz, bo za ta kwote to mozesz sobie troche powybzydzac. A jesli lubisz unikatowy spzret to pogadaj z MaxemDamage, on zawsze ma cos dobrego w swojej ofercie a jak nie to ci sciagnie dream machine 

v10 u nas nie ma sensu troche. Canfield bardzo spoko ramka. Moze poczekasz na 08 rocznik i kupisz F1 Jedi? Turner DHR 07 fajny bo już dużo lżejszy od starych z prostokątnymi profilami. Karpiela bym nie ruszał bo pomimo szacunku do firmy to jednak te biki odstaja troche od czołowki. Poszukaj tez Commencali bo w sumie geo i pomysł na zawieche podobny jak w turnerze tyle, ze regulowana długosc tylnego wachacza i kąt głowki. Pewnie niemcy na przecenach beda mieli cos w dobrej cenie.
Sunday fajny jest ale jak na niektóre trasy może być za niski. Do tego ramy nie grzeszą wytrzymałoscią.
Jeorge Ja to pinka raczej odradze
. Nicolai dobry to znacznie wiekszy wydatek. Tomac mi jak podróbka commencala wyglada, a devinchi jakos niczym sie nie wyróznia.
Może jak umiesz w tej cenie turnera zmiescic to moze też znajdziesz gdzies Morewooda Izumi?
A reszte bika już masz ? Czy 888 wc 08 jeszcze nie kupiles? Bo jak nie to moge całego bika z foxem 40rc2 niezlego zalatwic (tak cos mocno unikatowego
)
Sunday fajny jest ale jak na niektóre trasy może być za niski. Do tego ramy nie grzeszą wytrzymałoscią.
Jeorge Ja to pinka raczej odradze

Może jak umiesz w tej cenie turnera zmiescic to moze też znajdziesz gdzies Morewooda Izumi?
A reszte bika już masz ? Czy 888 wc 08 jeszcze nie kupiles? Bo jak nie to moge całego bika z foxem 40rc2 niezlego zalatwic (tak cos mocno unikatowego

Ehhh nie wiem jak możecie pisać glory.....Wiecie co piszecie ?:) Canfield to ramka z czołówki i takich poszukuje a nie jakies Glory....Nicolai miałem Lambde i nie jest to sprzęt dla mnie ,co do Intense też miałem ale model M1 i miałem okazję jeździć na m3 z dhx i tak średnio przypadła mi do gustu....Jak narazie rozsądna propozycja to DHR i F1 może Karpiel
Porównywać Canfielda do Glory to tak jak DHX 5.0 do DNM.....chodzi o prace chodzi o wszytko glory sie nie umywa do F1 takie propozycje w stylu glory proszę sobie darować :)Ja szukam ramki unikatowej najlepiej i z bardzo dobra praca wytrzymałością wykonaniem oraz wyglądem bo za taka kasę mogę wybrać coś nietypowego a nie jakies glory
Matko co za kolo??UNIKAT!!! V-10 nie, glory nie, intense nie. O gustach się nie dyskutuje ale nie mów że te ramy źle działają bo to potwierdza że z prawdziwym DH nie miałeś do czynienia a kręci Cię coś innego i szukasz roweru bardziej FR niz DH.
Praca, wykonanie, wytrzymałość?? Widziałeś nową V-10 na 2008?? to jest dopiero majstersztyk produkcyjny a nie jakiś Canfield o konstrukcji DC. Właśnie....kup sobie DC PRESA CANARIO- to jest unikat.
Ps.TURNERY miał do sprzedania Piotrek z GRAVITY GROUP. Poszukaj kontaktu do BENKA z Częstochowy i on na pewno Cię skontaktuje z Piotrkiem odnośnie TURNERA.
Udanych zakupów
OBRĘCZ TIOGA DH 36otw za 139PLN
Praca, wykonanie, wytrzymałość?? Widziałeś nową V-10 na 2008?? to jest dopiero majstersztyk produkcyjny a nie jakiś Canfield o konstrukcji DC. Właśnie....kup sobie DC PRESA CANARIO- to jest unikat.
Ps.TURNERY miał do sprzedania Piotrek z GRAVITY GROUP. Poszukaj kontaktu do BENKA z Częstochowy i on na pewno Cię skontaktuje z Piotrkiem odnośnie TURNERA.
Udanych zakupów
OBRĘCZ TIOGA DH 36otw za 139PLN
lol, niektórzy tutaj są bardzo zabawni. Gość pisze, że praca glory nie umywa sie do canfielda, a ciekawe czy na tym canfieldzie chociaż siedział żeby porównać, zresztą wątpie żeby chociaż z glory miał coś do czynienia, krótko mówiąc wielki teoretyk
I jeszcze M3 mu nie odpowiada, Orange też, Glory też, kurde to straszny pros musi być, skoro ramy na których jeździ czołówka dh w Polsce i nie tylko są dla niego za słabe
Nie ma to jak wesoło rozpoczęta sobota