a ja mam pytanko dotyczace wlasnie tego amosia. przymierzam sie na niego i jestem juz prawie zdecydowany tylko gosc w sklepie mowil mi ze do mojej ramy ( point 15' to nie bedzie pasowac z tego wzgledu ze bedzie to bardziej chooper niz rower . co o tym myslicie ? pieprzy glupoty czy faktycznie bedzie tak do dupy ??
a ja mam 110 i jest zajob. i nie zmienie tego ustawienia na zadne inne. jak sie na przyszly rok dorobie mozo z regulacja to ustawie na jakies 110-120. 8)
bo wiecej w poincie mi sie jakos nie widzi. teraz jest geo spoko, latwo panowac nad bikiem
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Nie kurrwa nie bedzie,odrazu sie połąmie....w ten konfiguracji to nie ma racji bytu....SR SUNTOUR jest pokurrwiany z LeaderFoxem i te elementy ze sobą nie współpracują...
http://molmagic.fm.interia.pl/mostki/mostek_b.jpg <sprzedam pare sztuk!
zgadzam sie w 100% z przedmowca :/ wezcie kurwa na wstrzymanie z takimi postami bo to juz przekracza ludzkie pojecie :| niedlugo beda posty typu "czy moge kupic te srobki bo kolega mi powiedzial ze mi glowka odpadnie jak je zamontuje" noz kurwa paranoja co na tym forum sie odpierdala :|
Wszystko bedzie spoko jak powstawiacie te amorki. Co sie kurwa boicie ze wam główki poodpadaja czy co?
Z reszta było juz o tym na dh-złomie wiec wystarczy poszukac.
sami kurwa sspierdalajcie . co wy myslicie ze jak dobrzy jestescie to kurwa nie moze sie troche gorszy od was czegos zapytac kurwa ? nie zgrywajcie kozakow brany jedne . i dzieki tym ktorzy odpowiedzieli normalnie bez dojebanaych dociknow . endju dzienkowka :-)