NS Coaster i zakładanie ośki
-
- Kontakt:
NS Coaster i zakładanie ośki
Witam rozbierałem dzisiaj moja piaste ns coaster z 2006 roku wszystko fajnie złozyłem z powrotem bębenek ale gdy zacząłem zakładać oś to wszystko zaczęło się komplikować tzn nie wiem do którego momentu wbijać łożysko 2.gdy wszystko skręcę to od strony bębenka wystaje dużo ośki a od strony mocowania tarczy hamulcowej prawie w ogóle
może ktos ma fotki swojej piasty z widocznymi łożyskami lub moze ktos wie jak to nalezy złożyć ??
proszę o odpowiedz
może ktos ma fotki swojej piasty z widocznymi łożyskami lub moze ktos wie jak to nalezy złożyć ??
proszę o odpowiedz
-
- Kontakt:
a jak wbijałes łożysko czym i mma jeszcze pytanie łozysko os strony tarczy hamulcowej musi wejsc tam bardzie to tyłu czy ma byc na równo z tym otworem na łozysko
podobne pytanie dotyczy strony z bębenkiem czy tam łozysko nalezy na siłe wbijać do tego otworu na lozysko czy ono ma troche wystawać w przeciwieństwie do łożyska od strony tarczy
i jeszcze jedno ośka ma z jednej strony więcej gwintu wiec z której strony tego gwintu ma być więcej od strony bębenka czy od strony ośki
podobne pytanie dotyczy strony z bębenkiem czy tam łozysko nalezy na siłe wbijać do tego otworu na lozysko czy ono ma troche wystawać w przeciwieństwie do łożyska od strony tarczy

i jeszcze jedno ośka ma z jednej strony więcej gwintu wiec z której strony tego gwintu ma być więcej od strony bębenka czy od strony ośki
-
- Kontakt:
http://img338.imageshack.us/my.php?imag ... aaahe8.jpg
Moze to ci cos pomoze.
Moze to ci cos pomoze.
-
- Kontakt: