SE K750i problem ....
SE K750i problem ....
Elo panowie ...
Mam taki problem otóz kupiłem własnie SE k750i i kupiłem do niego karte z sony 1gb ... i za diabła nie umiem do niej wejsc :/ ... niewiem gdzie sie wchodzi do niej ... wrzucam tam muze i telefon nigdzie tej karty nie widzi a jak daje własciwosci telefonu to pisze wolna pamiec 969 mb na karcie pamieci ...
Mam taki problem otóz kupiłem własnie SE k750i i kupiłem do niego karte z sony 1gb ... i za diabła nie umiem do niej wejsc :/ ... niewiem gdzie sie wchodzi do niej ... wrzucam tam muze i telefon nigdzie tej karty nie widzi a jak daje własciwosci telefonu to pisze wolna pamiec 969 mb na karcie pamieci ...
*** EnDurO RiDe ***
.... Ride My Life ....
Dartmoor 4X
.... Ride My Life ....
Dartmoor 4X
michal15 formatujesz dajac prawym w moim komputerze i klikajac formatuj. mam sony 1GB i tez ma wolnego 969MB i narazie dziala tylko ja dalem 30zł;p a w se k750i nie ma czwegos takiego jak w noki ze wchodzisz w karte. se poprostu ja ma a pliki sa normalnie tylko ze sa albo do tela alo do karty przypisane. pozdr
-
- Kontakt: