Konto zawieszone - Allegro
Konto zawieszone - Allegro
Czy jest możliwe że allegro odblokuje konto ?? ( dostałem bana za podbijanie)
Napisz do nich ,ale z nimi nic nie wiadomo ,mi zablokowali bo koleś z mojego miasta pogonił coś dostał kasę i nic nie wysłał ,pisałem z 3 miechy że nie mam nic z tym wspólnego i lipa ,wiec założyłem nowe konto i mam spokój,jak do nich napiszesz żeby Ci odblokowali i sie nie zgodzą od razu to lej na nich i zakładaj nowe ,no tylko ten ból znowu konto od zera ale i to nie jest problem.
Pozdro
Pozdro
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
artin.van.bruyen moj mial tak samo ale zaplacil potem i lajt;]
kuzyn dostal maila ze zablokowano mu konto bo ktos o podobnych danych zrobil przekrent i odblokuja mu jak wysle kopie dowodu osobistego. czekalismy 2 tyg i odblokowali:) ale jak cos to warto pisac do nich i nasiskac to sie zajma sprawa:)
pozdr
kuzyn dostal maila ze zablokowano mu konto bo ktos o podobnych danych zrobil przekrent i odblokuja mu jak wysle kopie dowodu osobistego. czekalismy 2 tyg i odblokowali:) ale jak cos to warto pisac do nich i nasiskac to sie zajma sprawa:)
pozdr
-
- moderator
- Kontakt:
Eee... a jak mozna zablokowac za podbijanie? przeciez na to nie ma dowodow chyba? ;p poprostu lictytuje ;p
Trek Session Park
www.pinkbike.com/photo/12075880/
www.pinkbike.com/photo/12075880/
MLYNoBIKER Dowody są, mają przecież adres IP użytkownika i na tej podstawie właśnie stwierdzają że dwóch użytkowników dzieli ten sam adres...
KROM@ Raczej odblokowali bo zapłaciłeś, a nie dlatego że maila napisałeś... Choćbyś napisał że masz 10 dzieci na utrzymaniu i jesteś bez pracy to i tak by nic sobie z tego nie zrobili, poza tym co z Ciebie za solidny kontrahent który przez dwa miesiące upominania (bo po takim czasie blokują) nie wpłaca 10,50zł?
KROM@ Raczej odblokowali bo zapłaciłeś, a nie dlatego że maila napisałeś... Choćbyś napisał że masz 10 dzieci na utrzymaniu i jesteś bez pracy to i tak by nic sobie z tego nie zrobili, poza tym co z Ciebie za solidny kontrahent który przez dwa miesiące upominania (bo po takim czasie blokują) nie wpłaca 10,50zł?