dartmoor two6player/two4player
dartmoor two6player/two4player
co myslicie o tych ramkach? mysle ze moga byc dobrym konkuretem dla 9,81 z tego wzgledu ze ma poziome haki wiec idealnie nadaje sie na ss. pod wzgledem wagowym tez 9,81 mu nie dorownuje. faktem jest ze geo by mogla byc troche lepsze... testowal w ogole ktos te ramki dartmoora??
Oj... pojechałeś teraz. Części Dartmoor sa spoko, ale sprzętowi NS nie dorównują. A co do autora to porównanie two6player do 9.81 jest nie na miejescu. 9.81 jest ze stali więc logiczne, że cięższy. Stal mocniejsza o wiele jest. Fakt poziome hali w two6 to świetny pomysł. Ogólnie Dartmoor robi dobry sprzęt za rozsądną cene i są coraz lepsi, ale do NS'a to jeszcze wiele czasu i metalu musi upłynąć żeby móc porównywać.
pierdolona emo moda
UrGuR jakoscia wykonania tak ale geo w nsie mi totalnie nie lezy. Trend jest teraz ogolny zeby widełki tylne były w opór krótkie. Niektórzy juz ponizej 15'' schodza, a ns ma nawet wysokie 16tki. Ramki mi sie podobaja ale ta geo mnie w nsie odrzuca.
Anyway mi sie two4 bardzo podoba. Lekko mozna na nim bika złozyc, dobra cena. A co do mocnej stali to 9.81 pekaja jak cholera wiec panowie o czym my tu gadamy?
Anyway mi sie two4 bardzo podoba. Lekko mozna na nim bika złozyc, dobra cena. A co do mocnej stali to 9.81 pekaja jak cholera wiec panowie o czym my tu gadamy?
-
- Kontakt:
Slopstyler ma ta rame. Brzydka jest jak noc ale zwinna sie zdaje. Tyle, ze duzego feedbacku ode mnie nie dostaniesz bo zaczynam dopiero zabawe z dj (pierwszy raz na ht od 5 lat, na platformach od 9-10) :P
Jakis czas juz na niej jezdzi i nie wydaje mi sie zeby wymieniał ja wiec pewnie tez jakos strasznie pekać te ramy nie bedą.
Jakis czas juz na niej jezdzi i nie wydaje mi sie zeby wymieniał ja wiec pewnie tez jakos strasznie pekać te ramy nie bedą.
Spaced no nie wiem - http://img404.imageshack.us/my.php?image=photo1lp8.jpg
nie moge zrozumiec czemu nie moga sie postarac i pospawac tego normalnie... ;/ po pijaku chyba to robia
nie moge zrozumiec czemu nie moga sie postarac i pospawac tego normalnie... ;/ po pijaku chyba to robia
number nie po pijaku tylko na tajwanie pewnie
Wystarczy, że mi Schodek powiedzial w jakich warunkach czasem spawaja w fabrykach... sry.
A co do two6 to nic nie powiem. Zreszta wiesz pytanie jak to jest konstrukcyjnie rozwiazane bo moga byc kiepsko zrobione, a trzymać. Przekonamy sie pewnie do konca roku.

A co do two6 to nic nie powiem. Zreszta wiesz pytanie jak to jest konstrukcyjnie rozwiazane bo moga byc kiepsko zrobione, a trzymać. Przekonamy sie pewnie do konca roku.
oh, dobre!
Oj... pojechałeś teraz. Części Dartmoor sa spoko, ale sprzętowi NS nie dorównują.
ns sie teraz zaczyna bac dartmoora, prodigy (dc), octana..
wychodza czesci duzo tansze od nsa o wytrzymalosci podobnej... lub nawet lepszej.
spojrz jaki progress zrobil dartmoor chociazby w pedałach.. a ns od kilku lat tylko placki, legeatersy, placki, legeatersy.. i tak w kolko.. a dartmoor? chyba z 4-5 nowych modeli na nowy rok..
2008 nalezy do dartmoora moim zdaniem.
taaa.. mocniejsza o wiele bo? bo peka powoli ale progresywnie a alu jak jebnie to raz a dobrze?Stal mocniejsza o wiele jest
dobre stopy alu sa tak wytrzymale jak stal. zwłaszcza przy dobrym pospawaniu.
-
- Kontakt: