DC Mastiff

Kisielo
Kontakt:

DC Mastiff

Post autor: Kisielo »

Jezdzi ktos na tym sprzecie w gory?Jak działa?Jakies wady itp/Dzieki pozdro
dualboy
Kontakt:

Post autor: dualboy »

powiem 2 słowa

opcja szukaj
A tam
AMOEBA
Kontakt:

Post autor: AMOEBA »

jak ma byc DC to wolałbym TOSA INU.. chyba ze masz flote na prese.. :)
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Kolega ma do sprzedania za 1300zl nowke.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
Endrjuz
Kontakt:

Post autor: Endrjuz »

razem z kumplami byłem w Szklarskiej na tydzień z bikami. Miałem swoją Tosę, a kumpel Mastiffa. Pozostałę biki to maszynki XC lub funbike na bazie XC. Ogólnie nasze psy robiły za czerwone latarnie, ponieważ dużo jeździliśmy po szlakach. Moja Tosa ciągle czeka na lepszy amor, bo Psylo na max skoku to i tak parodia. Pedały walą o wystające kamienie itd.

Co do Mastiffa to kumpel powinien coś więcej powiedzieć na ten temat. Ja trylko mogę powiedzieć, że jest to maszyna raczej enduro niż freeride. Koleś ma sztycę ustawioną na stałe (w dodatku wysoko wysuniętą) i pedały SPD typowo XC, i dawał radę. Ogólnie jest z psiaka zadowolony. Na podjazdach bujało ale szło się wszędzie wkulać, chociaż czasem psychę kasowali nam sztywnoogonowcy (SIDMAN RULES). Zjazdy spokojnie też koleś zaliczał, chociaż nie mieliśmy sposobności zobaczyć jak by się jechało na Mastifie na mocnej stromiznie i przy tak wysuniętej sztycy.
FUNRIDER
ODPOWIEDZ