pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eragon2007
Kontakt:

pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post autor: eragon2007 »

witam dzisiaj około godz 13.10 dwóch skur..... zajebalo mi brązowego sony ericssona k800i niestety kolesie przyłożyli mi kose pod gardło i nie mogłem nic zrobić... zdarzenie to miało miejsce niedaleko starego bieżanowa(dzielnica krakowa) . kolesie najprawdopodobniej są ze złocienia (osiedle w krk kolo bieżanowa)... jeden z kolesi jest krótkościętym blondynem ma około 180 wzrostu chudą twarz i ogólnie jest szczupły 2 z nich ma czarne włosy jest średniej postury.... osoby wiedzące coś o tym proszone są o kontakt pod nr.501464019 kom. gg.9292503 ew. maila temeraire1@interia.pl dziękuje za jakąkolwiek pomoc .... pozdro
babolfr
Kontakt:

Post autor: babolfr »

zgłoś to na policje, pewnie i tak nic nie pomoże ale może zdarzy sie cud... :mrgreen:
tanie części, ciuchy, kaski, ochraniacze troya, foxa, thora itdi... 4920194
Dirt Biker
Kontakt:

Post autor: Dirt Biker »

a na policji już byłeś? jak nie to idź jak najprędzej, pieski sporządzą portrecik pamięciowy itd. najlepiej wrzuć jakieś zdjęcie tego telefonu jeśli masz... czy 'brżzowago' znaczy brązowy/beżowy czy jeszcze coś innego? co to znaczy 'kolesie [...] ze złocenia'??? i co to jest ten 'bieżanów'? dzielnica w krakowie czy co? (bo w profilu masz, że tam mieszkasz, nie?) życzę powodzenia w poszukiwaniach! pzdr

ps: nie 'blądyn' tylko blondyn! ;)
http://ja.gram.pl/thedragon
e-mail: vaquen@wp.pl
ODPOWIEDZ