pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- Kontakt:
pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!
witam dzisiaj około godz 13.10 dwóch skur..... zajebalo mi brązowego sony ericssona k800i niestety kolesie przyłożyli mi kose pod gardło i nie mogłem nic zrobić... zdarzenie to miało miejsce niedaleko starego bieżanowa(dzielnica krakowa) . kolesie najprawdopodobniej są ze złocienia (osiedle w krk kolo bieżanowa)... jeden z kolesi jest krótkościętym blondynem ma około 180 wzrostu chudą twarz i ogólnie jest szczupły 2 z nich ma czarne włosy jest średniej postury.... osoby wiedzące coś o tym proszone są o kontakt pod nr.501464019 kom. gg.9292503 ew. maila temeraire1@interia.pl dziękuje za jakąkolwiek pomoc .... pozdro
-
- Kontakt:
a na policji już byłeś? jak nie to idź jak najprędzej, pieski sporządzą portrecik pamięciowy itd. najlepiej wrzuć jakieś zdjęcie tego telefonu jeśli masz... czy 'brżzowago' znaczy brązowy/beżowy czy jeszcze coś innego? co to znaczy 'kolesie [...] ze złocenia'??? i co to jest ten 'bieżanów'? dzielnica w krakowie czy co? (bo w profilu masz, że tam mieszkasz, nie?) życzę powodzenia w poszukiwaniach! pzdr
ps: nie 'blądyn' tylko blondyn!
ps: nie 'blądyn' tylko blondyn!

http://ja.gram.pl/thedragon
e-mail: vaquen@wp.pl
e-mail: vaquen@wp.pl